Categorii
Mobilier

Cum alegem usile de garaj?

Veti avea nevoie de suruburi sau curele de transmisie daca aveti un spatiu de locuit linistit chiar deasupra garajului.  Deschizatorul invarte arborele in loc sa aiba un carucior in mijlocul garajului.  Deschizatorii cu coduri rulante se transforma intr-un nou cod dupa fiecare utilizare.  Daca exista probleme de tavan redus, se poate folosi un dispozitiv de deschidere a arborelui cric, care se afla pe peretele frontal al usii.  Solicitarea unui specialist in rulouri exterioare pentru o estimare rapida si aspectul instalarii este primul pas in primul rand. 

si obiectivele dvs.  Ca o componenta lucratoare a casei de astazi, usa de garaj trebuie sa fie intretinuta in mod corespunzator pentru a arata si pentru a-si indeplini cele mai bune rezultate.  Usa ruloului este o alegere buna si nu exista complicatii.  Daca nu sunteti dispus sa acceptati aceasta schimbare, trebuie sa va uitati la alte optiuni.  Usile foarte largi, de asemenea, tind sa fie mai grele.  Multi proprietari isi inlocuiesc usile de garaj atunci cand usa sau deschizatorul vechi nu reusesc.  Deci, atunci cand alegeti rulourile exterioare , intrebati daca au fost certificate ca reducand zgomotul cu un anumit procent.  Exista si economii in joc, deoarece, ca cea mai mare deschidere in casa, usa de garaj poate afecta eficienta energetica a locuintei. 

Din fericire, rulourile exterioare securizate sunt oferita intr-o gama de de preturi accesibile, astfel incat sa puteti ramane in bugetul dvs.  Masurati atat inaltimea cat si latimea usii.  Telecomenzile, tastatura sau sistemul de monitorizare pe care usa de la garaj le-a influentat in mod dramatic usurinta de utilizare. 

principala.  Acestea vor tine pana la 0% din caldura vara puternica sa intre prin fereastra, iar in timpul iernii sa pastreze pana la 0% din caldura interioara care se scurge prin fereastra.  In plus, constructia lor difera de usile cu un singur strat, facandu-le mai puternice si mai durabile.  Nu mai este nevoie de soare de dupa-amiaza sa va incalzeasca camera sau problemele de confidentialitate, .Obloanele electrice cu motor sunt mai potrivite pentru ferestrele mai mari.  Considera: Greutatea usii de garaj Daca usa trebuie sa se deschida in liniste In cazul in care garajul dvs.  Acestea vor tine pana la 0% din caldura vara puternica sa intre prin fereastra, iar in timpul iernii sa pastreze pana la 0% din caldura interioara care se scurge prin fereastra. 

Otel cu o suprapunere compozita care ofera aspectul unei usi din lemn Poate avea aspectul stilului de transport Sisteme de deschidere a usilor de garaj Poate doriti ca un sistem de deschidere sa fie monitorizat de calculator sau de un smartphone?  Piesele grele care dau forte suplimentare, de exemplu, sau arcurile imbunatatite – sunt toate in interiorul garajului, in spatele usii.  Cele mai multe garaje vor avea deschideri de dimensiuni standard .  Dimensiunea usii de garaj Nu toate usile de garaj au aceeasi dimensiune.   Consultantii nostri de proiectare vor proiecta si vizualiza astfel incat sa puteti vedea cum va arata in casa dumneavoastra. 

Nu numai ca sunt sigure, ci si ele ofera o eficienta termica buna.  Tinand cont de aceste conditii, rulmentul este cel mai bun pentru industrii si companii.  Departe si departe, un tip depaseste celelalte in ceea ce priveste usile sectionale de popularitate.  Rulouri exterioare Bucuresti Lubrifiati rulourile exterioare: Prin lubrifierea fiecarei parti complicate a unui obloane, va asigurati ca performanta sa este cea mai buna.  Asta nu inseamna ca nu puteti automatiza alte tipuri de usi de garaj , dar acest lucru implica, de obicei, costuri mai mari. 

Categorii
Mobilier

Probleme comune care pot fi rezolvate fara sa aveti nevoie de un montaj de aer conditionat nou

Nu mai functioneaza aerul conditionat. Oare ce s-a intamplat? Oare s-a stricat de tot? Cat va costa reparatia? Ce facem daca reparatia e imposibila asa ca va fi nevoie de un montaj Home-Clima aer conditionat nou in mijlocul verii, cand toata lumea sta la coada pentru asemenea servicii?

Categorii
Mobilier

De ce sa folosesti tabla decapata?

In cadrul procesului prin care se realizeaza tabla decapata este nevoie sa se foloseasca procesul de laminare la rece. Laminarea la rece este un procedeu cunoscut, care este folosit si cu alte materiale pentru a obtine rezultate specifice. Atunci cand laminarea la rece este folosita pentru tabla decapata, rezultatul final este o tabla cu o grosime foarte mica, aceasta putand fi folosita intr-o varietate de situatii.

Se poate folosi si laminarea la cald, dar rezultatele pe care le ofera sunt complet diferite. Trebuie sa cunosti modul de fabricare al materialelor, pentru a putea alege cele mai buna materiale pentru proiectele tale.

Care sunt caracteristicile care se regasesc la tabla decapata?

O proprietate de baza pe care o are tabla decapata este aceea ca are o precizie foarte mare. Aceasta precizie se datoreaza faptului ca este supusa procesului de laminare la rece. Dar aceasta nu este singura proprietate de care se bucura acest material.

Printre acestea se numara si faptul ca are proprietati electromagnetice. Un alt lucru care se poate preciza despre acest material este faptul ca acest material poate fi supus fara nicio problema procesului de sudare. Este un material eficient, care se poate folosi in cadrul mai multor proiecte, fiind versatil.

Cum se poate folosi tabla decapata?

Cum a mai fost mentionat, tabla decapata se poate folosi in cadrul mai multor proiecte. Un mod de folosire al acestui tip este de crea piese de mobilier. Dar aceasta nu este singurul mod in care o poti folosi. Nu trebuie sa te limitezi la aceasta intrebuintare.

Un alt mod de a intrebuintatabla decapata este de a crea piese pentru automobilele. De asemenea, se pot crea piese de cea mai buna calitate pentru masinile agricole. Iar daca este necesar se pot crea si panouri cu ajutorul acestei table.

tabla decapata

Se mai poate mentiona faptul ca se mai folosi pentru a crea rafturi pentru depozitare, parapeti pentru autostrazi si asa mai departe. Nu trebuie s ate limitezi la un singur lucru, cand vine vorba de acest material.

Deoarece este un lucru stiut ca iti doresti doar cele mai bune materiale pentru proiectul tau, poti folosi cu cea mai mare incredere pentru proiectul tau tabla decapata.

Tabla decapata se poate folosi intr-o mare varietate de situatii si mai mult de atat se poate achizitiona la un pret potrivit oricarui buget

Astfel ca daca esti in cautarea unui material care sa respecte raportul calitate-pret, nu mai astepta, tabla decapata este cea mai buna optiune pentru tine. Alege doar cele mai bune materiale pentru proiectele tale, pentru ca acestea sa fie de succes.

Categorii
Mobilier

Vestiarele metalice cu soclu – un alt nivel de ergonomie

Odata cu dezvoltarea ergonomiei din ultimii ani a devenit din ce in ce mai prezenta si alaturarea conceptului de optimizare a spatiului.

Fie ca vorbim despre birouri, hale de productie sau spatii in diverse institutii, o amenajare corecta, care sa ajute organizarea este scopul principal in tot ceea ce tine de mobilierul industrial si nu numai.

Ne axam in acest articol de vestiarele metalice cu SOCLU. Fie el metalic sau din plastic dur, acesta ofera un plus de suport intregului amplasament.

In functie de suprafata pe care sunt dispuse,  soclul metalic are avantajele:

 • Sigur- nu permite murdaria sa ajunga sub vestiar
 • Rigidizare – asigura un plus de rezistenta la baza corpului
 • Estetic – la culoare cu intregul corp al vestiarului

 

Soclul din plastic:

 • Rezistent la corodare- este cea mai buna alegere atunci cand se folosesc aparate de curatenie industriale si nu numai
 • Nu se deformeaza la socuri
 • Are cea mai mare rezistenta in timp

Ambele alegeri sunt sustinute indeosebi de calitatea materialelor si vor fi favorabile in spatii diverse.

Categorii
Mobilier

Cum curatam scaunele din lemn?

Scaunele de lemn nu au ieșit niciodată din trend. Indiferent dacă încerci să cureți mobilierul existent sau sperii să restaurezi un scaun vechi și frumos pe care l-ai găsit la un magazin antic, curățarea lemnului necesită anumite unelte și materiale dedicate pentru a menține finisajul. Dacă alegi soluția potrivită pentru curățare și alegi să le aplici corect, scaunul din lemn va fi strălucitor li va arăta ca noi 😊

Îți propunem zece aspecte de care să ții cont pentru întreținerea și curățarea unui scaun din lemn:
1. Evită, pe cât posibil, substanțele chimice dăunătoare, detergenții puternici sau cei care nu sunt destinați, în mod special, lemnului, pentru a evita deteriorarea scaunului. Fii foarte atenți la agenții de spumare intenși, cum ar fi sulfații.
2. Unul dintre cele mai ușoare moduri de a curăța un scaun de lemn sunt detergenții pe bază de ulei. Cei pe bază de apă pot fi prea puternici, în schimb cei pe bază de ulei acționează și ca un tratament condiționat.
3. Optează pentru soluții speciale pentru lemn, fie un detergent din magazin, sau poți face chiar unul acasă cu un săpun de ulei, pentru a curăța fără daune.
4. Utilizează lavete fără scame, pentru a evita blocarea scamelor în aschiile de lemn desprinse. Îți recomand să folosești lavete din microfibră.
5. Înainte de a începe curățarea scaunului, șterge praful cu o lavetă uscată sau un pămătuf din microfibră.
6. Aplică detergentul pe o lavetă, nu direct pe lemn, deoarece detergentul aplicat direct poate să mănânce o parte din finisaj sau să lase pete.
7. După utilizarea detergentului, apei, sau a oricăror alte soluții, șterge bine scaunul cu o lavetă uscată, pentru a nu lăsa urme de detergenți ce ar putea să ducă la deteriorarea finisajului.
8. Lasă scaunul să se usuce după fiecare curățare, aproximativ 10 – 20 minute.
9. Folosește un unt de lemn sau ceară pentru a proteja lemnul și a împiedica depunerea rapidă a murdăriei și prafului, ceea ce va ușura și curățarea pe viitor.
10. Întreține periodic scaunul din lemn, la fiecare 2 luni folosește ceară sau unt pentru a-l proteja de praf, umiditate și pentru a păstra aspectul neted și suplu.

 

Categorii
Mobilier

10 motive pentru care dulapurile metalice sunt întotdeauna cea mai bună alegere

 1. Durabilitatea și stabilitatea.

Mobilierul metalic este construit în principal prin sudare, toate componentele fiind conectate între ele devenind o construcție unitară.

Mentenanța mobilierului metalic este rareori necesară dar trebuie sa fiți atenți ca grosimea tablei să atinga standardele în vigoare, mai ales în cazul în care dulapul ales de dumneavoastră vine dezasamblat.

 1. Siguranță

Spre deosebire de mobilierul din pal, mobilierul metalic are o rezistență mai mare împotriva focului și a apei, chiar și împotriva furturilor. Nu dorim să trecem prin situații neprevăzute dar dacă totusi le întâmpinăm mobilierul metalic va minimaliza riscurile.

 1. Maximizarea spațiului

Fiind contruit din coli mai subțiri decât cele de pal putem folosi la maxim spațiul de depozitare. Acest lucru reprezintă un motiv important pentru care tot mai multe companii aleg mobilierul metalic în defavoarea mobilierului din pal.

 1. Sănătos pentru oameni și mediu

În procesul de fabricare al mobilierului metalic nu sunt folosite materiale chimicale și nici un fel de lipici. Acest lucru face ca mobilierul metalic să nu emane în aer substanțe toxice.

 1. Ușor de curățat și de întreținut

Știm din propria experiență cât de greu este intreținerea constantă a mobilierului de acasă, însă lucrurile stau diferit în cazul mobilierului metalic. Pentru păstrarea acestuia nu este nevoie de o îngrijire specială, e suficient o soluție specială pentru metal, chiar și pe bază de săpun.

 1. Modern

Mobilierul metalic are marele avantaj de a putea fi customizat pe o gamă foarte largă de culori și modele. Putem spune cu siguranță „Sky is the limit” în această privință, de asemenea puteți consulta gama noastră pentru a vă asigura.

 1. Rezistență sporită

Datorita structurii metalice, a îndoiturilor tehnice ale ușilor, părților laterale, dar și a ranforsării polițelor, dulapurile metalice au o portanță mai ridicată.

 1. Multifuncționale

Posibilitatea realizării mobilierului metalic în multe forme și dimensiuni ne oferă șansa de a ne construi o piesă de mobilier multifuncțională.

 1. Durata de viață ridicată

Mobilierul metalic are marele avantaj de a fi durabil. Folosit în condiții optime, acesta are o durată de viată de minim 10 ani. Acest este un factor foarte important în luarea deciziei  de cumparare.

 1. Aplicație largă

Piese de mobilier metalice sunt ideale pentru școli, farmacii, fabrici, birouri, vestiare, spitale, supermarketuri, săli de sport etc, deoarece acestea sunt foarte practice și sunt realizate conform cerințelor chiar și celor mai exigente domenii.

Categorii
Mobilier

Un scaun revolutionar pentru birourile 2.0

Ai nevoie de un scaun ergonomic care să îți ofere suport pe tot parcursul zilei de lucru? Noi am găsit modelul potrivit: scaunul 30.11.48, a fost special conceput pentru a oferi o experiență de neuitat angajaților cu ambiție.

Modelul de scaun 30.11.48 se caracterizează printr-o singură manetă care operează trei funcții diferite:

– reglarea înălțimii scaunului;

– translație șezut: permite ajustarea șezutului față-spate oferind susținere constanta;

– reglarea spătarului „Up-Down”: sistem de ridicare/coborâre a spătarului și blocarea acestuia în diferite poziții.

Conceptul de design al acestui scaun încorporează și o tetieră interactivă, multi-direcțională, care ajuta la relaxarea mușchilor gâtului și a umerilor. De asemenea scaunul beneficiază de un sistem lombar tridimensional care oferă suport complet zonei lombare, datorită mișcării dinamice, și posibilității de ajustare conform nevoilor utilizatorului.

O altă dotare tipică modelului este perna șezutului care are încadrată o zonă specială numită „presiune zero” reprezentată de niște cercuri reprezentative. Datorită acesteea greutatea corpului utilizatorului este distribuită uniform pentru a oferi confort și suport maxim.

Ah, și brațele! Cu un reglaj 2D acestea oferă posibilitatea de ajustare sus, jos, în unghi, și adâncime, perfect pentru a găsi poziția potrivită anatomiei și nevoiei individuale, confortul fiind îmbunătățit considerabil datorită padurilor moi.

Se pot adapta ușor diferitor ambiente datorită disponibilității celor trei cadre diferite de culori alb-aluminiu, negru-aluminiu ori negru integral dar și a gamei largi de materiale cu care acesta poate fi personalizat.

Categorii
Mobilier

Usi de garaj pentru orice constructie

Ce tipuri de usi de garaj va putem pune la dispozitie imediat?

In acelasi timp, ea trebuie sa realizeze o buna izolatie termica, o foarte buna protectie impotriva patrunderii prafului si mai ales a apei de ploaie dar si o buna aerisire a spatiului unde se acumuleaza foarte multe noxe. 

Rezistenta lor buna atat la agresiuni venite din exterior cat si in timp indelungat de functionare, se datoreaza urmatoarelor lucruri: – sunt fabricate din panouri de o foarte buna calitate, imbinate in mod perfect, produse de catre o companie renumita in intreaga lume pentru calitatea produselor realizate : compania Kingspan; – au in componenta sisteme de blocare care nu permit ridicarea manuala (fortata) din exterior; – pot fi dotate cu usurinta cu sisteme speciale antiefractie; – ghidajele sunt confectionate dinaluminiuextrudat, material foarte rezistent la fortare.   Cunoastem foarte bine faptul ca exista si parteneri de contract extrem de exigenti.  Consultati acum site-ul companiei noastre pentru a descoperi partenerii nostri de parti componente principale.

 

Pentru a obtine produse cu adevarat exceptionale este obligatoriu ca fiecare parte component sa fie rezistenta si foarte bine realizata.   In acelasi timp, ea trebuie sa realizeze o buna izolatie termica, o foarte buna protectie impotriva patrunderii prafului si mai ales a apei de ploaie dar si o buna aerisire a spatiului unde se acumuleaza foarte multe noxe.  Noi putem confectiona atat usi de garaj rezidentiale, usi de garaj tip rulou sau modele industriale pentru orice tip de constructie, noua, renovata sau veche, mica, mare sau medie.

 

In ultimii ani, variatiile de temperatura au fost foarte mari (ierni foarte friguroase si veri foarte calduroase !  In felul acesta veti afla cu exactitate care este suma pe care trebuie sa o platiti pentru o fereastra sau usa termopan de o calitate excelenta.  Usile de garaj pot fi ajustate la dimensiunile preferate, in limite de maxim 00 mm (inaltime) si/sau 00 mm pe latime.

 

Acum aveti posibilitatea de a face o comparatie cu preturile solicitate de celelalte companii pentru acceasi categorie de produse.  .  Noi am hotarat sa va punem la dispozitie aceste informatii pentru a sti cu exactitate care va fi valoarea investitiei dumneavoastra si pentru a va prezenta cele mai noi oferte create de noi.  Care sunt cele mai moderne ferestre si usi termopan

realizate de catre compania REHAU?

 

Este foarte importanta si durata de viata, rezistenta la variatiile mari de temperatura, la agresiuni, protectia fonica, protectia antiefractie, estetica, luminozitatea, etc..  Nu trebuie sa va ingrijoreze prea mult pretul unor produse atat de performante: avem cel mai bun raport calitate/pret din Romania in acest moment si serviciile de service de cea mai buna calitate.  Acelasi lucru este valabil si pentru spatiile comerciale, de depozitare sau pentru sediile mari de birouri.   Toate produsele companiei noastre corespund normelor de securitate europene si au o calitate recunoscuta deja de multa lume care a apelat la solutiile companiei noastre.

 

Solicitati intotdeauna parerea unor persoane cu experienta mare pentru a face o investitie profitabila timp indelungat in acest domeniu.  In felul acesta puteti compara costurile diferitelor produse si puteti calcula care va fi si castigul in timp pentru fiecare model de fereastra termopan in parte.  Durata lor de viata este atat de lunga iar izolatia termica atat de buna incat este mult mai avantajos sa achizitionati ferestre cu un pret mai ridicat pentru inceput.

 

usi de garaj – calitate impecabila, design nou, modele variate Inainte de a achizitiona usi de garaj pentru locuinta sau compania dumneavoastra, nu uitati sa intrebati producatorul despre calitatea partilor componente principale!

Categorii
Mobilier

Tamplaria din lemn stratificat Robimex

De ce este tamplaria din lemn stratificat de la Robimex cea mai potrivita alegere pentru locuinta noastra?

Locuintele sunt fara doar si poate unele dintre cele mai importante elemente din viata noastra avand in vedere ca acestea sunt principalele responsabile de confortul si siguranta pe care le resimtim in fiecare zi. Pentru a avea parte de o locuinta completa si in totalitate pe gustul nostru, va trebui fara indoiala sa luam in calcul faptul ca acest lucru prespune luarea a numeroase decizii, care mai de care mai importante.

Principalele elemente ale unei locuinte sunt fara indoiala usile si ferestrele acesteia, motiv pentru care acesta ar trebui sa reprezinte primul pas pe care ar trebui sa il faca orice proprietar de locuinta noua.

Atunci cand vorbim despre usi si ferestre, cu siguranta constientizam faptul ca oferta acestor produse este atat de generoasa la ora actuala incat este aproape imposibil sa facem o alegere potrivita in acest sens. Recomandarea noastra si in general a specialistilor este aceea de a opta pentru astfel e produse construite din lemn stratificat pe care astazi le putem regasi si in cadrul companiei Robimex.

Lemnul stratificat de la Robimex aduce o serie de avantaje care cu siguranta ne vor oferi tot confortul de care avem nevoie atunci cand pasim pragul casei.

Mobilier – Robimex.ro
Indiferent ca vorbim despre usi sau ferestre, un lucru este foarte important de retinut. Faptul ca prin intermediul acestora pierdem in timpul sezonului rece aproximativ jumatate din caldura pe care o producem in locuinte. Asadar, o alegere neinspirata in acest sens ne poate aduce costuri de intretinere enorme. Lemnul stratificat insa are ca si avantaj major faptul ca nu permite transferul de temperaturi prin intermdiul tamplariei, astfel ca pierderile de caldura vor fi minime.
Un alt aspect important de retinut este dat de faptul ca lemnul stratificat de la Robimex este extrem de rezistent chiar si in conditii de mediu mai putin favorabile. Stim cu totii cate de daunatoare pot fi conditii precum umezeala excesiva sau praf, insa acestea nu vor deteriora tamplaria din lemn stratificat, mai ales in conditiile in care aceasta este intretinuta in mod corespunzator.

Nu in ultimul rand insa, lemnul stratificat are aca si avantaj faptul ca reuseste sa redea in cel ma iplacut mod naturaletea si luminozitatea lemnului. Dintre toate materialele din care sunt astazi construite usile si ferestrele, cu siguranta lemnul reuseste de fiecare data sa ne compleze locuintele in cele mai inedite moduri.

Www.robimex.ro este unul dintre cei mai importanti producatori de usi si ferestre care vin in intampinarea clientilor cu o gama diversificata de produse din lemn stratificat la cele mai avantajoase preturi.

http://www.robimex.ro/tamplarie-lemn-stratificat/

Categorii
Mobilier

Ai nevoie de o usa exterioara de calitate? Usi-Bune.ro este alegerea optima de care ai nevoie

Cu toate ca usile exterioare se regasesc astazi intr-o diversitate inimaginabila, nu de putine ori ne vedem pusi in fata unei reale provocari atunci cand vine vorba despre alegerea acestora.

O usa exterioara de calitate inseamna o bariera de protectie impotriva conditiilor de mediu nefavorabile, insa in acelasi timp o usa exterioara inseamna si un element cu un aport estetic deosebit pentru locuintele noastre. In cadrul siteului Usi-bune.ro regasesti cea mai diversificata gama de usi exterioare creata special pentru stilul locuintei tale.

Usi de exterior – Usi-bune.ro

Chiar daca nu constientizam intr-o prima etapa importanta usilor exterioare, cert este faptul ca usile exterioare sunt de depate unele dintre elementele indispensabile ale oricarei locuinte. Indiferent ca ne referim strict la aspectul lor sau la functionalitatea acestora, trebuie inotdeauna sa ne asiguram ca facem cele mai bune alegeri in acest sens, mai ales datorita faptului ca in general acestea sunt o investitie facuta pe termen destul de lung.

” Usile exterioare de calitate sunt caracterizate in principal prin rezistenta si un stil cat mai divers, motiv pentru care noi am ales ca si materie prima lemnul. Lemnul stratificat reprezinta la ora actuala cel mai fiabil material atunci cand vine vorba despre usi exterioare de calitate si estetice, motiv pentru care acesta a devenit cel mai popular material din lumea intreaga. Unul dintre marile avantaje ale lemnului sunt date insa de faptul ca acesta poate fi prelucrat cu mare usurinta si in plus poate avea astazi o multitudine de nuante, astfel ca usile constuite din lemn stratificat pot fi integrate in orice decor al unei locuinte” a declarat managerul site-ului Usi-Bune.ro.

De ce este avatajos sa achizitionezi o usa din lemn stratificat de la www.usi-bune.ro?

Este foarte simplu, datorita faptului ca toate modele de usi sunt construite din lemn stratificat din stejar, lemn recunoscut pentru rezistenta si naturaletea lui. Pe langa acest aspect insa, veti avea totodata posibilitatea pentru a opta si pentru diverse modele de usi sau scari interioare care sa vina intr-un contrast perfect cu modelul de usa care considerati ca se potriveste cel mai bine stilului locuintei.
Cauti o usa exterioara inedita pentru locuinta ta? Alege www.usi-bune.ro si cautarile tale vor lua sfarsit. Aici regasesti cel mai complex portofoliu de usi exterioare construite dupa cele mai inalte standarde calitative si la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata.