Casele din lemn castiga lupta cu preturile

posted in: Comunicate de presa | 0

Companiile de constructii se indreapta din ce in ce mai des spre solutii constructive economice, care sa le asigure contracte si profit. O alternativa extrem de frecvent imbratisata de constructorii romani specializati pe segmentul rezidential, o contituie casele canadiene – case din lemn fabricate din panouri. Cererea de case din lemn a inregistrat o crestere spectaculoasa in randul persoanelor care construiesc sau isi planifica sa construiasca o casa in urmatorii doi ani.
Desi piata imobiliara inregistreaza scaderi de preturi in continuare, accesul la un credit pentru achizitia unui apartament sau construirea unei case ramane inca o aventura din care foarte putini dintre cei care se incumeta ies castigatori.
Deoarece cultura romaneasca impinge pe oricine spre a-si achizitiona sau construi propria locuinta, piata are tendinta de a se adapta la cerere pentru a-si asigura supravietuirea. Astfel, se inregistreaza un interes din partea constructorilor de a veni in intampinarea solicitantilor cu proiecte adaptate bugetelor. Tendinta de a “prezenta o oferta” este din ce in ce mai des inlocuita cu sistemul de vanzare consultativa, o practica sanatoasa de altfel, care va aduce satisfactii celor care au avut puterea de a se plia pe cerere si a oferi clientului exact ceea ce isi doreste sau … isi permite.
Cum preturile apartamentelor si, mai mult, ale caselor sunt inca destul de inaccesibile unui mare procent de doritori, o solutie castigatoare se dovedeste a fi construirea unei case din lemn. Cu tehnologie moderna, importata din Canada, SUA sau statele europene dezvoltate, utilizand materiale si solutii tehnologice de ultima generatie, casele din lemn castiga din ce in ce mai multi adepti.
Argumentele forte care ii determina pe beneficiari sa opteze pentru o casa din lemn sunt multe si greu de combatut. Printre cele mai importante, enumeram:
– pretul extrem de mic al constructiei – o casa “ la gri” ( fara decoratiuni interioare) de 82mp, parter plus mansarda, cu 3 camere si doua bai, are un pret de pornire de 19.900E;
– pretul mic de intretinere al unei case de lemn este un alt argument forte: extrem de bine izolata termic, o casa de lemn de 80mp (parter plus mansarda, 3 camere, 2 bai, bucatarie) are costul de intretinere pe timp de iarna similar unei garsoniere de bloc;
– timpul scurt de ridicare a constructiei – in functie de suprafata si complexitatea proiectului, o casa de lemn “la cheie” este gata in 2-3 luni;
– rezistenta la seisme – mult superioara constructiilor traditionale din zidarie;
Un ajutor extrem de util pentru constructorii de case din lemn vine din partea marilor retele de bricolaj ( retelele de magazine “due it yourself”) care promoveaza prin intermediul cataloagelor editate atat materialele de constructii necesare construirii in acest sistem cat si producatorii de materiale ( in special OSB-ul, un element esential in construirea unei case din lemn).

Despre Rollux Construct – companie bucuresteana specializata in constructia de case din lemn – sistem canadian de panouri; experienta in productia de tamplarie din PVC, usi de garaj din aluminiu ( sectionale sau tip rulou), rulouri exterioare din aluminiu, confectii metalice, porti si garduri din fier forjat, pergole din lemn sau aluminiu.

Cosmin-Mihai URSU – General Manager
ROLLUX CONSTRUCT
0762.284.587
0757.421.642
office@rollux-construct.ro
www.case-din-lemn.com

Follow rolluxconstruct:

Rollux Construct - companie bucuresteana specializata in constructia de case din lemn – sistem canadian de panouri; experienta in productia de tamplarie din PVC, usi de garaj din aluminiu ( sectionale sau tip rulou), rulouri exterioare din aluminiu, confectii metalice, porti si garduri din fier forjat, pergole din lemn sau aluminiu.http://www.case-din-lemn.com Cosmin-Mihai URSU – General Manager ROLLUX CONSTRUCT 0762.284.587 0757.421.642 office@rollux-construct.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *