Cat de interesante pot fi jocurile friv

posted in: Jocuri | 0

De cate ori nu ati auzit un adult certandu-si copilul pentru ca a luat o nota mica la scoala si folosind fraza „scoala este munca ta”?

Cu siguranta de cel putin cateva ori. Si nu putem contesta faptul ca are dreptate, dar nu de cele mai multe ori ne grabim sa afirmam cu voce tare acest lucru, si mai ales daca ne aflam in situatia copilului .

Daca din acest lucru se intelege faptul ca „munca” incepe odata cu scoala, acest lucru este total gresit. Adevarata „munca” incepe inca din clipa in care am facut primii pasi. In acea perioada un copil nu prea are alta activitate decat sa se joace, practic „munca” copilului este de a se juca, devenind astfel o activitate indispensabila evolutiei micutului si integrarii sale in societatea din care face parte. Desi multa lume este de parere ca doar o educatie buna este baza solida in dezvoltarea unui copil, este practic inteles de la sine ca fara aceasta activitate, a jocului copilul nu va avea deprinderile atat de necesare pe care doar jucandu-se si le poate insusi.

Avantajele jocului sunt adesea trecute cu vederea, insa la o analiza mai atenta se poate observa foarte usor ca ele conteaza in dezvoltarea micutului care abia acum cunoaste ceea ce-l inconjoara. Spre exemplu daca un copil a fost obisnuit de mic ca tot ceea ce vrea i se cuvine, in momentul in care va intra in contact cu alti colegi de joc el va invata prima lectie importanta, va invata sa socializeze si sa transforme necunoscutul in ceva familiar, poate chiar sa se apropie si sa descopere mediul inconjurator. Ajunsi la o varsta la care calculatorul nu mai reprezinta de mult un mister de nedeslusit, ei se pot aventura la o noua etapa, aceea a explorarii de jocuri online, care le va stimula imaginatia mult mai intens decat erau obisnuiti cu jocurile pe care le practicau pana la varsta la care au ajuns.

Datorita acestui mod virtual de a se relaxa, dar si de a le pune la incercare creativitatea ei pot socializa si cu alti utilizatori si astfel vor deprinde si modalitatea de a socializa cu alte persoane, chiar daca in scris.

Site-ul de jocuri friv detine celebrele jocuri friv care sunt plasate in asa fel incat utilizatorul poate alege ce tip de joc ar vrea sa incerce. Datorita design-ului de care site-ul dispune, categoriile sunt vizibile si astfel si un necunoscator s-ar putea descurca in astfel de conditii. De la jocuri de strategie, de logica, de actiune, pentru copii, sport, cu masini, camioane, motociclete, de gatit, friv si pana la cele cu impuscaturi cu siguranta pana si cel mai pretentios utilizator online va gasi ceea ce-si doreste. Aceste jocuri sunt destinate in primul rand copiilor, dar acest lucru nu inseamna ca adultii nu pot intra si ei.

Jocurile de pe acest site nu au o durata foarte lunga si de aceea in pauzele de la serviciu pentru a va destinde, a mai uita de suparari pentru ca aceasta ar putea fi si o modalitate anti-stres va asteptam pe site-ul de jocuri online.

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.