Cateva idei cand inchiriem o masina

posted in: Inchirieri | 0

In ultimii ani au inceput sa apara tot mai multe companii care se ocupa cu inchirieri de masini. Oamenii cauta, de obicei, sa inchirieze fara garantii, masini cat mai aratoase, sa consume putin, de preferat diesel.

Insa putina lume stie ca specialistii ne avertizeaza ca diesel-ul va deveni mult prea scump! Ei spun ca motoarele diesel vor deveni foarte scumpe pana la sfarsitul actualului deceniu, deoarece costurile pentru adaptarea tehnologiei la normele Euro 6 si Euro 7 vor fi foarte mari.

Cand inchiriem o masina trebuie sa aem in vedere mai multe aspecte. Care este numarul de pasageri pe durata calatoriei ( Nota Bene! : cu cat masina este mai mare cu atat este mai scumpa ), conditiile firmei sunt si ele foarte importante. Totodata trebuie luati in calcul si accesoriile pe care le puteti achizitona, gen GPS, scaun pentru copil, statie radio, etc. Inainte de a semna contractul este recomandat sa cititi integral contractul si sa intelegeti toate clauzele din el. Mare atentie la tipurile de asigurari ce sunt incluse in costul total de inchiriere al autoturismului!

In concluzie este de preferat sa aveti grija atunci cand inhiriati o masina la toti factorii enumerati, totodata puteti lua in considerare ca masina sa nu fie foarte veche si de preferat sa aiba mai putin de 100.000 KM.

jaqlinerent.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *