Cateva idei de afaceri la domiciliu

posted in: Locuri de munca | 0

Sunteti in cautarea unei idei de afaceri pentru 2013 sau pur si simplu va intereseaza subiectul? Daca da, atunci articolul de mai jos vi se adreseaza.

Dar sa nu mai lungim vorba si sa trecem direct la subietc. Iata deci mai jos, trei idei de afaceri la domiciliu care va pot inspira.

1. O afacere online

O afacere online presupune un blog sau un mic site de nisa, pe care sa il umpleti cu continut de calitate, util si atractiv, oferit gratuit vizitatorilor in schimbul traficului. Banii ii puteti obtine din valorificarea spatiului de reclama.

Valorificarea acestui spatiu se poate face in mai multe feluri: agentii de publicitate online, produse afiliate ori promovarea propriilor produse si servicii.

In linii mari cam acestea sunt jaloanele unei afaceri online, insa in afara de modelul de business descris mai sus afacerile online pot implica si un magazin online sau un site de prestari servicii (webdesign, SEO, traduceri etc.).

2. Reparatii diverse si creare de produse

Daca va pricepeti si sa va pasioneaza tehnica, stiti sa reparati diverse dispozitive si aparate, va puteti transforma aceasta activitate intr-o sursa suplimentara de venit.

Poate fi vorba despre orice fel de servicii si reparatii, de la servicii de instalator pana la instalare Windows, reparatii auto ori depanare de harduri.

Puteti chiar sa creati in confortul caminului dvstra. propriile produse: de la obiecte traditionale de artizanat pana la lumanari parfumate, sapunuri, bijuterii handmade si asa mai departe.

3. Creatii intelectuale

Daca aveti o anume inclinatie spre muzica sau literatura va puteti valorifica aceste abilitati pentru a crea texte muzicale, carti electronice sau clasice, opere de arta etc.

Industria divertismentului este una dintre cele mai bine platite, in care e loc pentru interpreti, creatori de versuri, de negative sau pur si simplu autori de romane si carti.

In oricare din profesiile de mai sus se poate castiga o paine, fara investitii prea mari, insa cu mult talent si ceva noroc.

Pentru mai multe idei de afaceri la domiciliu vizitati site-ul www.munca-la-domiciliu.biz.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *