Cateva idei de cadouri pentru femei

posted in: Cadouri | 0

Cand a fost ultima data cand i-ati daruit ceva persoanei iubite?

Un buchet de flori, o felicitare sunt in regula, numai ca nu se inscriu in nota acelor cadouri de neuitat, menite a-i starni zambetul cuceritor, in fata caruia te-ai predat inca de la prima intalnire.

Atunci cand trebuie sa impresionati sexul opus, efortul trebuie sa fie dublu, deci zile precum Valentine’s Day (sau Dragobete, daca tine foarte mult la traditie), 1 si 8 Martie ar trebui tratate foarte diferit fata de ce se intampla in cadrul zilelor de nastere. Urmeaza cateva cadouri pentru femei care vor incanta pana si pe cea mai pretentioasa persoana.

Incepe prin a surprinde-o cu niste flori, bomboane si, surpriza (!), o scrisoare de dragoste (scrisa de mana, neaparat) pe care sa o strecori cumva in asa fel incat misterul sa fie pastrat pana la un moment dat al intalnirii. Astfel, surpriza va fi si mai mare!

Daca nu esti un ‘om al cuvintelor’, un parfum de calitate va vorbi in numele tau, iar daca doriti o sugestie, incercati Chanel No. 5. Stiind-o pasionata de cumparaturi (intrebare retorica: ce femeie nu e?), ai putea sa ii acorzi cardul de credit pentru o zi si unda verde pentru un ‘shopping spree’ de povestit … colegelor de la servici.

Acum, ca ai la dispozitie cateva idei de cadouri pentru femei, nu iti mai ramane decat sa alegi una dintre ele si sa pui in aplicare cat mai curand. Nici un simplu album de fotografie nu este de lepadat, in conditiile in care ai stabilit in prealabil si o intalnire cu fotograful care sa se ocupe de completarea sa, imortalizand niste momente care vor ramane vesnic in memoria voastra. Cu atat de multa dragoste si efort depus, efectul va fi masura, iar dumneavoastra veti fi rasplatiti inzecit, in pofida asteptarilor initiale.

http://www.cadourifemei.net/

http://www.cadourifemei.net/idei-cadouri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *