Cateva ritualuri zilnice care ne imbunatatesc viata

posted in: Locuri de munca | 0

Odata cu noul an, este timpul sa incepem sa implementam modalitati de gestionare a anului urmator si de combatere a excesului care ne-ar putea reduce concentrarea. Oricat de bun sau de rau a fost anul trecut pentru dvs., putem beneficia toti de un mod de trai simplu pentru a ne ajuta sa avem o viata mai concentrata si mai satisfacatoare.

Dupa Craciun, majoritatea dintre noi suntem probabil epuizati. Urmand toate festivitatile si acumularile din anul trecut, dulapurile si sertarele noastre sunt cel mai adesea raspandite si este usor sa va impotmolit de toate aceste lucruri. Un spatiu clar permite o minte clara. De aceea, minimalismul si viata simpla sunt practica de urmat in 2018. Iata cateva ritualuri pe care trebuie sa le urmati pentru a trai simplu si pentru a va concentra atentia asupra lucrurilor dorite.

Singura tasare este exact ceea ce pare. Concentrandu-se pe un singur lucru la un moment dat. Ca persoane ce isi doresc o cariera, acest lucru este greu de facut. Se pare ca va aflati in mod constant in mintea voastra cu o multime de momente si termene diferite, totusi aceasta poate fi contraproductiva. Da, este minunat sa fii constient de ceea ce trebuie sa faci, dar cu atat de mult se intampla in mintea ta, este usor sa te pierzi in haosul asta si sa incepi sa intri in panica fara motiv! Stabileste intodeauna care sunt lucrurile cele mai importante, astfel inca sa nu creezi un haos in mintea si activitatea ta.

Traieste constient

Convietuirea constienta este de a elimina orice scuza sau afirmatii ale zilei voastre. Nu exista lucruri cum ar fi „poate” sau „nu sunt sigur …” – faceti un efort constient de a le eradica din ziua dvs. Fiti tari in luarea deciziilor si traiti fara vina, fara regret.

Ia-ti timp din zi sa te gandesti cu adevarat la ceea ce vrei si sa te astepti de la fiecare parte a vietii tale, indiferent daca e vorba de munca, viata sociala, familiala etc. De acolo pornesc lucrurile de care ai nevoie pentru a atinge aceste dorinte, sunt momente cand trebuie sa te pui pe primul loc.

Viata constienta inseamna, de asemenea, sa fii constient de tine insuti. Lucruri cum ar fi cheltuielile dvs., si mentinerea unui buget stabilit saptamanal in functie de veniturile dumneavoastra. In plus, tineti cont de punctele forte si de punctele slabe si imbuntatatiti-le, daca este necesar. Nimeni nu este perfect, dar cu siguranta putem schimba anumite aspecte care ne impiedica sa evoluam.

Limitarea consumului de tehnologie permite, de asemenea, un somn mai bun, oferindu-va mai multa incantare dimineata! De asemenea, imaginile si actualizarile altor oameni pot fi o cauza a distragerii atentiei si a stresului pentru aceia dintre noi care nu ne pot ajuta sa ne comparam cu ceilalti. Doar amintiti-va ca tot ce straluceste nu este aur si majoritatea oamenilor vor proiecta doar cea mai buna versiune a lor in mediul online!

Prin limitarea expunerii la tehnologie, puteti avea mai mult timp pentru lucrurile si oamenii care conteaza si eliminati o parte din zgomotul inutil care va influenteaza intr-un fel sau altul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *