Cauti o aplicatie inteligenta de monitorizare a flotei? Multifleet este exact ceea ce ai nevoie

posted in: Auto | 0

Managementul flotei unei companii de transport reprezinta o reala provocare in conditiile in care vorbim despre un numar din ce in ce mai mare de masini si care sunt din ce in ce mai dificil de controlat.

Pentru ca ne dorim sa oferim servicii si produse de calitate si pe care sa le livram la timp, vom avea cu siguranta nevoie de o aplicatie care sa ne ofere un control absolut. In acest sens, a fost creata o aplicatie revolutionara care ne ofera posibilitatea de a face acest lucru si care poarta denumirea de Multifleet.

Multifleet nu este o aplicatie de monitorizare oarecare avand in vedere ca aceasta a fost creata in mod special pentru a oferi un control total asupra flotei de masini, astfel ca administratorii stiu cu exactitate tot ce se intampla cu marfa pe intreg parcursul unei livrari. Daca esti in cautarea unei astfel de aplicatii pentru compania ta, iata de ce aplicatia Multifleet pe care o regasesti la www.multifleet.ro este exact ceea ce ai nevoie.

1. Este foarte simplu si rapid de implementat.

Spre deosebire de alte asplicatii asemanatoare, Multifleet are avantajul ca se poate implementa cu foarte mare usurinta, conform dezvoltatorilor aceasta nu necesita mai mult de 2 ore pentru a fi implementata. In acest fel, vei avea posibilitatea de a stii tot ce se intampla cu flota ta de masini in aceeasi zi si in plus vei beneficia si de 6 luni de zile de utilizare gratuita.

2. Aplicatia vine la pachet cu o serie numeroasa de beneficii.

Dupa cum am mentionat si anterior, Multifleet este o aplicatie completa care ne ofera posibilitatea de a sti cu exactitate tot ceea ce se intampla cu anumite livrari prin intermediul unor alarme. Ori de cate ori se incalca diverse reguli de circulatie si nu numai, aplicatia va transmite o atentionare in acest sens, astfel ca veti putea lua legatura direct cu soferul indisciplinat.

3. Iti ofera posibilitatea dea optimiza diverse costuri.

Exista o serie destul de variata de cheltuieli inutile pe care o companie trebuie sa le suporte si care sunt generate de cele mai multe ori de catre comportamentele neadecvate ale soferilor. Prin utilizarea aceste aplicatii vei stii cu exactitate cand se intampla aceste lucruri si vei fi alertat ca atare.
Multifleet este una dintre cele mai revolutionare aplicatii de monitorizare a flotei care vine in sprijinul companiilor care isi doresc un control absolut asupra flotei de masini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *