Cauti usi metalice exterior la preturi avantajoase?

20/03/2012 | Autor: | Adaugat in categoria Arhitectura

Investitiiile pe care le faci cand doresti sa cumperi usi metalice exterior pentru ca designul casei tale sa capete un contur deosebit, dar si siguranta imobilului tau sa creasca considerabil astfel incat sa poti pleca linistit in excursii sau calatorii, trebuie sa fie extrem de bine calculate in functie de bugetul de care dispui la fel de bine cum trebuie sa te gandesti ca acestea reprezinta investitii pe termen lung, deci durabile!

In functie de imobilul pe care vrei sa il siguri sau sa il reinnoiesti ai la dispozitie mai multe tipuri de usi metalice pentru exterior! Dintre acestea cele mai cumparate si utile modele sunt: usi mtalice multifunctionale, usi metalice izolate, usi metalice industriale sau usi rezistente la foc!

Toate aceste tipuri de usi care se gasesc in magazinul online www.usi-metalice.eu sunt create la cele mai inalte standarde de siguranta si respecta normele de fabricare in raport cu calitatea produsului!
Producatorul acestor tipuri de usi este firma NINZ ITALIA, arhicunoscuta pe plan national si international pentru aceasta categorie de produse si implict in acest sector comercial! Usile NINZ sunt, de fapt, standardele corespunzătoare UN 9723 de protectie la foc si etanseitate la foc, izolare termica si pentru spatii industriale.

Firma exportatoare NINZ ITALIA si-a concentrat ani de zile in productia de usi metalice multifunctionale, rezistente la foc si izolate pentru dulapuri si sali de echipamente electrice.

Preturile avantajoase pe care le gasiti in magazinul online au adunat multumiri si satifactii ani de-a randul in randurile cumparatorilor atat din Romania cat si din intreaga Europa!
Livrarea acestor tipuri de usi profesionale se imparte in 2 sectiuni: prima sectiune include usile care se pot livra direct din stocul existent, din aceasta categorie fac parte tipurile de usi metalice multifunctionale, usi rezistente la foc REI 60 si REI 120, dimensiuni STANDARD in culoare RAL 1013 (alb-crem) sau RAL 7035 (gri deschis) in si accesorii (broaste pentru cilindru, broaste pentru usi antifoc, broaste antipanica, manere rezistente la foc, manere din INOX, amortizoare inchidere usa, bare antipanica, cilindri). A doua categorie de usi metalice pentru exterior sunt usile metalice care se aduc numai la COMANDA (usi metalice izolate, usi cu dimensiuni NON STANDARD, alte culori RAL)!

Livrarea produselor se face de catre un agent comercial prin intermediul firmelor de curierat, insa firma asigura si servicii de montaj in functie de tipul de usa!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Copywritter

Acest autor a publicat 50 articole pana acum.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …