Categorii
Uncategorized

Cauzele infectiilor urinare si cum pot fi tratate acestea

Infectiile urinare sunt reprezentate de diverse afectiuni inflamatorii cauzate de felurite microorganisme, care ajung sa afecteze sistemul urinar, si unde se multiplica afectand functionarea normala a rinichilor precum si a cailor urinare. Exista insa si cazuri cand infectiile urinare sunt recidivante, ele revenind periodic, dar la un moment dat in viata, daca sunt tratate corect, ele pot disparea definitiv. Chiar daca se intampla sa fim afectati de o infectie urinara, pentru prima data, cu atat mai mult in cazul celor recidivante, ele trebuie privite si tratate in mod corespunzator. Spre exemplu, in scop de preventie si chiar ca adjuvant in tratamentul prescris de catre medic, Aloe Berry Nectar, produs din gama de produse Forever Living Products care poate raspunde acestor asteptari.
Infectiile urinare pot aparea la nivelul:
Uretrei sau vezicii urinare, care formeaza aparatul urinar inferior
Uretere sau rinichi, care formeaza aparatul urinar superior
In viata de zi cu zi, bolile ce pot afecta sistemul urinar sunt urmatoarele: uretrita, cistita, pielonefrita si glumerulonefrita, pionefrita, etc…
Din pacate pentru femei, acestea sunt mai afectate de catre afectiunile aparatului urinar decat barbatii, atat in adolescenta, cat si la varsta maturitatii, datorita uretrei, mult mai scurta la femei decat la barbati.
Bacteriile care provoaca infectiile urinare intra de obicei in tractul urinar din uretra in vezica urinara, sau pe cale sangvina si pot ajunge la rinichi unde provoaca infectia. Exista din pacate si o a treia cale, une medicala care poate provoca infectii urinare, atunci cand instrumentarul urologic este insuficient sterilizat.
Aparitia infectiilor urinare mai este favorizata si de catre calculii renali, infectiile genitate, tulburari in evacuarea urinei.
Simptomele infectiilor urinare sunt legate de urinarea frecventa, usturimi, varsaturi, greturi, frisoane, urina asociata cu sange, mancarimi, etc…
Tratarea infectiilor urinare se face respectand sfaturile medicului. Acesta poate recomanda ca adjuvante si produse din gel stabilizat de aloe vera, pentru detoxifierea organismului, ajutand la o mai mare curatire a organismului. Indiferent de situatie tratati infectiile urinare cu mare seriozitate si nu ezitati sa consultati medicul de urgenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *