Cazare in Bucuresti – Hotel Corvaris

posted in: Cazare | 2

Daca sunteti in cautarea unui loc de cazare in Bucuresti va asteptam la Hotel Corvaris. Situat in sectorul 4 din Bucuresti pe Soseaua Oltenitei numarul 125, Hotelul Corvaris este recent renovat (decembrie 2014) si ofera conditii de cazare excelente.

De ce Hotel Corvaris?

Avem 26 de camere pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostri spre inchiriere, structurate in mod diferit astfel incat sa acoperim o arie cat mai vasta de preferinte. Astfel, pentru cupluri sau persone singure avem 13 camere duble matrimoniale, pentru prieteni sau colegi de munca avem 10 camere duble twin, pentru familii avem 2 camere triple(pat matrimonial + pat de o singura persoana), iar pentru grup mai mare putem pune la dispozitie 1 apartament format dintr-un dormitor si un living cu canapea extensibila.

In plus, pentru cei care comanda apartamentul se poate inchiria contra-cost si o baie cu jacuzzi.

Facilitati Hotel Corvaris

Printre facilitatile de care beneficiati la hotelul nostru putem enumera: internet wifi de mare viteza, parcare gratuita supravegheata, climatizare, roomservice, restaurant si multe altele.

Hotelul este clasificat cu 3 stele si este situat excelent pentru orice tip de vizita: business sau vacanta. Astfel, cel mai apropiat centru comercial este Mall-ul Sun Plaza, la care puteti ajunge in aproximativ 3-4 minute cu masina, iar centrul orasului se afla la numai 10 minute distanta.

Astfel, daca inca nu ati gasit un Hotel in Bucuresti va asteptam cu drag sa ne calcati pragul si va asiguram ca va veti simti cel putin la fel de bine ca acasa!

Follow crildev:

CRIL DEV SRL creaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

2 Responses

  1. Petrica Munteanu

    Stie cineva cand raspunde la telefon? Am incercat la ore diferite si mereu sunt pus pe asteptare, zici ca e magazinul emag.

  2. Petre L

    Am ramas uimit de calitatea serviciilor, isi merita banii.
    Felicitari si promitem sa revenim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *