Cazare in Craiova

posted in: Cazare | 0

De multe ori cand plecam in concediu la mare sau la munte, alegem ori un hotel ori o pensiune. Aceste doua tipuri de unitati de cazare sunt preferate de noi toti atunci cand mergem in concediu, intrucat atat hotelul cat si pensiunea ne pot oferi cel putin un mic dejun, daca nu chiar pensiune completa (mic dejun,pranz si cina). Romanul gandeste asa: daca e concediu, apai sa fie concediu, nu sa fiu nevoit sa imi gatesc singur! Hotelul sau pensiunea are un restaurant propriu, turistul avand unde sa manance micul dejun dimineata!

Dar ce facem cand nu suntem in concediu, si suntem nevoiti sa ajungem intr-un oras din partea cealalta a tarii si sa ramanem o saptamana pentru a ne da examenele, de exemplu?

In cazul acesta, oamenii de obicei nu mai opteaza pentru hoteluri sau pensiuni – care au preturi destul de ridicate –  si isi indreapta atentia spre o cazare la apartamente in regim hotelier cu una sau doua camere. Intimitatea este maxima, bucataria oferind posibilitatea celor care sunt nevoiti sa ajunga intr-un oras strain, sa faca ceva economii cand vine vorba de mancare. Un frigider plin inseamna o cheltuiala de 100-150 de lei la un supermarket, dar care ne-ar putea hrani pentru cateva zile bune, nemaifiind nevoiti sa mergem la restaurante costisitoare sau la fast food-uri.

Pentru cei interesati de o astfel de cazare in Craiova la garsoniere, apartamente, hoteluri, pensiuni, putem sa le spunem ca ofertele au devenit foarte diversificate, existand apartamente in toate zonele orasului dar si pensiuni, in special in apropiere de gara si nu departe de centru.

Preturile pentru o garsoniera inchiriata in regim hotelier pornesc de la 90 lei / zi, fiind ideale pentru 2 persoane, si ajung la apartamentele cu doua camere la 120 lei / zi, caz in care se pot caza pana la 4 persoane simultan.

Pentru cei interesati de cazare si restaurant unde sa poata servi micul dejun, cazarea la pensiune in orasul Craiova, ofera cea mai buna solutie, daca nu se doreste self catering.

Pentru delegatii oficiale, hotelurile din Craiova de 3 stele si 4 stele, ofera pe langa cazare si masa, si o multime de alte servicii adiacente, menite sa faca sederea oaspetilor sai cat mai confortabila.

Follow sean28:

Hotel Representative

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.