Cazare pentru toate gusturile in orasul Brasov

posted in: Cazare | 0

Orasul Brasov este unul dintre cele mai frumase orase transilvanene, care beneficiaza de un turism dezvolta datorita plasarii sale intr-o zona montana, a partiilor numeroase de ski din Poiana Brasov si din celelalte orase invecinate, dar si datorita vechii cetati medievale si a obiectivelor turistice care fac din oras insusi sa fie unul dintre cele mai vizitate din Romania. Mai mult, Brasovul este si un puternic centru industrial intr-o continua dezvoltare, lucru care duce si la cresterea comunitatii business si a persoanelor care calatoresc inspre acest oras in scop de afaceri.


Din acest motiv o sa va prezentam cateva dintre oportunitatile de cazare pe care le aveti la dispozitie in acest oras, situatia generala a preturilor, precum si ofertele si facilitatile pe care unitatile hoteliere vi le ofera. Un loc de cazare in Brasov nu este greu de gasit, numarul acestora fiind destul de mare si acoperind toate bugetele si toate gusturile. Trebuie mentionat insa, ca Brasovul nu este un oras foarte ieftin, si asta deoarece fluxul de turisti este mare tot timpul anului, si se stie, unde cererea este mare, ofertantii isi permit sa tina preturile peste un anumit nivel.


  • Hoteluri si pensiuni in Brasov

In orasul Brasov exista peste 5000 de locuri de cazare distribuite in peste 150 de hoteluri si pensiuni variate. Daca sunteti un iubitor de lux, probabil va vor incanta cateva dintre hotelurile de 5 si 4 stele care si-au facut deja un renume din calitatea serviciilor si a conditilor oferite. Iata cateva exemple: Aro Palace 5*, Ambient 4*, Esprit 4*, Belvedere 4*, Twins Apart 4*, Enzio 4*, etc. Pentru cei care cauta un pret ceva mai avantajos recomandam un hotel de 3 stele cum ar fi Casa Wagner 3*, Coroana Brasovului 3*, Pantex 3* etc. Exsita chiar si numeroase hosteluri sau hotelui de 2 stele pentru tinerii sau studentii care vor sa calatoreasca low cost.


Daca doriti ceva mai discret si mai familiar va recomandam una dintre multele pensiuni situate in Brasov: Leo, Casa Albert, Green Park, etc. O optiune insa, care va acopera maximul de intimitate pe care l-ati putea dori este cea a apartamentelor sau garsonierelor in regim hotelier pe care sa le administrati dumneavoastra asa cum va doriti. Iata cateva dintre acestea: Central Apartaments Brasov, Apartaments Andreas, Stag Apartaments, etc.Dupa cum vedeti, oferta este foarte variata, trebuie doar sa va decideti ce este pe placul dumneavoastra si care este bugetul pe care vreti in cheltuiti pentru cazare Brasov.


  • Tarife si facilitati oferite

Din punct de vedere al tarifelor, iata o lista aproximativa a acestora ca sa stiti la ce sa va asteptati:

Hotel 4* – intre 70-100 Euro/noapte camera dubla

Hotel 3* – intre 35-80 Euro/noapte camera dubla

Hotel 2* – Intre 15-35 Euro/noapte camera dubla

Apartament – intre 30-50 Euro/noapte apartament cu o camera

Hostel – intre 10 si 25 Euro/noapte locul in camera

Facilitatile oferite difera de la hotel la hotel, dar in general includ mic dejun, internet wireless, oferte speciale de pret daca depasiti o sedere de 3 nopti si altele. Unele hoteluri va faciliteaza chiar achizitionarea de cartele magnetice pentru telecablu din Poiana Brasov, sau inchirierea de echipamente pentru sporturile de iarna. Multe va ofera ghidare turistica in zona Brasovului, accesul la harti ale mijloacelor de transport in comun, si recomandari pentru restaurante sau evenimente care au loc in oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *