Cazare Predeal

posted in: Cazare | 0

Asezat la o altitudinea de 1.060 m intr-o trecatoare intre Muntenia si Transilvania, delimitata de raurile Prahova si Timis si de masivele Postavarul, Piatra Mare si Bucegi se gaseste orasul Predeal, una din cele mai cunoscute statiuni montane din Romania. Asezata intr-o vale, intre munti, ii ofera un climat cu ierni friguroase si veri racoroase, cee ce face ca statiunea Predeal sa fie atractiva turistilor in orice anotimp, pentru practicarea sporturilor de iarna in anotimpul rece si pentru trasee turistice pe timp de vara.

Statiunea pune la dispozitia turistilor mai multe de 5.000 de locuri de cazare Predeal. In functie de bugetul alocat, turistii se pot caza fie la particulari, cabane, pensiuni sau pot alege sa se cazeze in Predeal la un hotel de 5 stele (Hotel Predeal Comfort Suites 5* – singurul hotel de acest fel din statiune). Fiind considerata una din cele mai ieftine locatii turistice montane, puteti gasi un loc de cazare de la 30-40RON/persoana la particulari pana la 500RON/camera la un hotel de 5 stele.

Puteti sa rezervati o camera direct din gara, unde veti intalni foarte multi particulari, si preturi foarte bune, dar deasemenea aveti posibilitatea, datorita internetului sa cautati prin zecile site-uri care prezinta unitati de cazare in Predeal, cea care vi se pare ca se potriveste cel mai bine. Puteti compara oferte dupa tipul de cazare: cabana, pesiune, vila, hotel, dupa facilitatile pe care acestea vi le ofeara: baie in camere, jacuzzi, sauna, internet, restaurant, gradita, loc de facut un gratar, etc. Deasemenea aveti acces la diferite oferte speciale pe care unitatile de cazare le promoveaza prin intermediul acestor site-uri, si la doar un click sau telefon distanta va puteti rezerva camera dorita.

Odata ajunsi in Predeal aveti o multime de lucruri de facut, zona fiind plina de atractii turistice. Daca este iarna puteti merge pe o partie pentru a skia, a va da cu sania sau cu sacul, daca este vara puteti merge pe nenumaratele trasee pana in varf de munte, va puteti plimba cu bicicleta sau cu ATV-ul, puteti vizita diferitele obiective turistice din apropiere: castelul Bran, cetatea rasnov, castelul Peles, orasul Brasov.

cazarepredealieftina.com/categorii-cazare/cazare-predeal-hoteluri

Follow cristic:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *