Ce case isi doresc cei din generatia Millennials

posted in: Vanzari | 0

Electrocasnicele traditionale pentru casa incorporeaza noile tehnologii digitale. De la frigidere la obloane, acum totul poate fi controlat de pe telefonul mobil.

Astazi, generatia de Millennials ajunge la stadiul de maturitate. Majoritatea sunt deja profesionisti sau isi finalizeaza cariera, iar asta presupune, o noua viata de independenta care incepe, desigur, prin propria casa noua. Potrivit acestora, aceasta generatie este foarte diferita de cea anterioara in aceasta privinta.

In conformitate cu compania sud-coreeana, pe Milleniales nu-i intereseaza atat de mult spartiul fizic in care vor sa locuiasca ca si alte aparate si sisteme care sunt conforme. Si cum sunt generatia nascuta cu gandirea digitala si inoculata, era de asteptat ca noile tehnologii sa existe in toate activitatile din rutina lor. Acesta este motivul pentru care thenologia impreuna cu „internetul obiectelor”, precum si dispozitive concepute pentru automatizarea casei, au un avant considerabil pe piata. Aici, exista tehnologii care schimba interiorul caselor, iar acestia doresc o lume digitala, chiar mai bine interconectata cu viata: Tot printr-un click Telefonul a atins asemenea niveluri de omniprezenta pe care, posibil, ar putea sa dispara in viitorul oricarui conducator auto, cum ar fi: control de la distanta, aerul conditionat, usa de la garaj, etc.. Pe piata de astazi, se gasesc aplicatii care conecteaza diferite sisteme intr-una singura, asemanator unui router de Internet, si astfel, sa obtina controlul asupra casei prin intermediul telefonului.

Prin aceste noi alternative, de a controla traiectoria unui aspirator robotizat, pentru automatizarea printr-o simpla comanda, aparatele de aer conditionat sa se deschisa si aerul sa mentina o temperatura normala atunci cand ajungi acasa, si multe alte lucruri pot fi posibile cu cele mai mari facilitati. Chiar si cheile sunt in pericol de disparitie. In cazul in care, incuietorile digitale, au facut senzatie la vehicule, astazi se implementeaza sisteme similare pentru usile de la case. Astfel, o persoana poate intra in casa, cu doar o atingere a telefonului. Si, desi s-ar putea crede ca este o alternativa destul de benefica pentru hoti, in realitate, are diferite controale de securitate care asigura nu doar ca aceeasi persoana are acces, dar niciodata nu trebuie sa sufere pentru ca nu stie ce a facut cu cheile. Frigidere si masini de spalat inteligente Internetul lucrurilor a intrat in bucatarie si spalatorie.

In afara de aparatele plane si traditionale, a caror functie a fost unul și numai unul, astazi, tendinta digitala a intrat in separatoarele de frigidere si prin intermediul unui cip poate monitoriza cantitatea de piata disponibila si sa informeze utilizatorul in cazul in care are nevoie de oua, lapte, legume sau altceva. In mod similar, frigiderele inteligente au, de asemenea, unele caracteristici suplimentare, cum ar fi automatizarea temperaturilor exacte pentru anumite tipuri de produse alimentare. Masinile de spalat rufe nu sunt scutite de impactul noilor tehnologii, iar unele vin deja echipate cu un sistem de comunicatii pentru mobil, astfel incat utilizatorul poate activa printr-un click, indiferent de locul in care se afla, spalarea automata, controlul cantitatii de sapun, apa si alti parametri. Aparatele Eco-friendly Cele mai inalte tehnologii de cost care ajuta mediul ambiant nu este un impediment pentru generatia Millennials, carora nu le pasa daca platesc un pic mai mult in schimbul unui mediu mai inradacinat.

De fapt, una dintre caracteristicile cele mai dorite este faptul ca inventatorii pot crea aparate care ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera. In aceeasi ordine de idei, multe companii, prevad o diminuare a combustibilului, iar datorita rezultatului acesteia, s-au construit masini electice mai eficiente, care pot fi incarcate la fel de usor precum incarcarea unui telefon mobil acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *