Ce conditii trebuie sa indeplineasca o firma buna de inchirieri auto ?

posted in: Inchirieri | 0

Cu atatea oferte pe piata este greu sa deosebesti o firma serioasa de una , mai putin serioasa. In ce priveste domeniul inchirierilor de masini , o firma buna trebuie sa indeplineasca anumite conditii si sa ofere un minim de servicii . O firma buna da dovada de profesionalism si flexibilitate si , are grija de clientii ei oferindu-le cele mai bune servicii si preturi.

Va prezentam in cele ce urmeaza un minim de conditii pe care o firma buna de inchirieri auto trebuie sa le indeplineasca :
Livrarea sau receptionarea autoturismului la aeroport sau in alta locatie din orasul unde este situat sediul sa fie gratuita (in timpul orelor de program )

-Asigurarea RCA si CASCO sa fie incluse in pretul serviciului ;
-Taxa de drum , Rovinieta sa fie inclusa in pretul serviciului ;
-Lanturile antiderapante sa fie incluse in pretul serviciului .

Toate masinile trebuie sa fie verificate din punct de vedere tehnic inainte de a fi inchiriate si trebuie sa fie dotate cu echipamente specifice fiecarui sezon in parte, respectiv lanturi antiderapante, cauciucuri de iarna si altele.
Sa ofere autoturisme din toate segmentele pietei auto de masini de inchiriat, pornind de la masini rent a car de oras , de lux , pana la modele de clasa mica , economice .
Sa ofere , la cererea clientului, servicii de inchirieri masini cu sofer. Acest serviciu este foarte util oamenilor de afaceri care calatoresc pe teritoriul Romaniei cat si in afara granitelor tarii.
De asemenea , o firma buna va pune la dispozitia dumneavoastra posibilitatea de a efectua rezervari online cu ajutorul unui formular electronic .
Alegeti ce vi se potriveste mai bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.