Ce este zodiacul?

posted in: Hobby-uri | 0

Ce este astrologia?
Din timpuri imemoriale, vizonarea cerului a oferit sursa de inspiratie pentru omenire. Astrologia este probabil cel mai vechi sistem de arcane a intelepciunii cosmice, care leaga toata viata, creatia, si omul.

Astronomia si Astrologia sunt interconectate, le numim surorile gemene recunoscute de catre stramosii nostri. Astronomia ofera fundatia si structura din care izvoraste astrologia.

Exista idei diferite atunci cand incercam sa definim astrologia. Multi spun ca este o arta de diviniatie. Alti insista ca aceasta este doar stiinta pura. Si contrversele merg nesolutinoate, fara a oferi un raspuns definitiv.

Noi sustinem ca este atat o stiinta cat si o arta. Partea stiintifica a astrologiei intra in joc cand lucram cu metodele astronomice, matematice si geometrice. Astrologia se bazeaza pe observatie si corelatie atat intr-o maniera stiintifica si divinatorie.
Anticii priveau cerul obeservand miscariile planetelor si al altor obiecte ceresti, le inregistrau pentru a putea face previziuni destul de exacte in ceea ce consta viitorul lor. Aceasta este stiinta astrologiei.

Ei au inceput de asemenea sa observe sfereele ceresti in anumite pozitii ce corespund la modificari in vreme si evenimente din viata lor. Acest “semn” de divinizare a fost prima utilizare a astrologiei.

Deci intr-o scurta prezentare, astrologia este cel mai vechi sistem de o intelepciune universala pentru auto-cunoastere si de constinetizare,precum si divinatie folosid fenomenele naturale.

Alte articole astrologice pe Zodiac24.ro – Horoscop si Zodiace

http://zodiac24.ro/%E2%80%9D 404

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *