Ce gen de muzica se mai asculta in 2013 ?

posted in: Muzica | 0

Am ajuns si in anul 2013. Pe piata muzicala apar tot feluri de melodii mai mult sau mai putin reusite. Ce se asculta in 2013 ? Uite cateva sugestii in functie de momentele saptamanii.

Daca e luni dimineata si trebuie sa mergem la serviciu ne-ar prinde bine o melodie Hip-Hop”, cu mesaj gen ,,Vreau sa va doara , Parazitii. Dar incet incet ne calmam si ne resemnam Urmeaza o noua saptamana de munca.

Marti, zi cu ghinion, ar fi bine sa ascultam ceva muzica gen mai soft. Muzica blues e o alternativa care ne mai relaxeaza si ne ajuta sa trecem peste nervii sefului, care vrea din ce in ce mai mult de la noi.

Miercuri, mijlocul saptamanii e un moment critic. Suntem nostalgici si ar prinde bine un Elvis Presely sau un UB 40. Joi parca ne revine o speranta in suflet si-ar merge muzica pop romaneasca, ultimele melodii scoase de Andra, Smiley sau Inna. Vineri e o zi frumoasa, se intrevede weekendul si abia asteptam sa plecam acasa. Ajunsi acasa obosti dupa o saptamana grea dam drumul in surdina la o muzica de relaxare si adormim.

Sambata mergem la vreo petrecere si binenteles ca ascultam muzica de petrecere , manele si in general orice gen de muzica fie ca ne place sau nu.
Duminica ne trezim tarziu,mancam bine si ne odihnim si asteptam cu infrigurare o noua saptamana de munca. http://www.muzicadepetrecere.net/

Follow Danyel80:

Imi plac jocurile online. http://www.jocurimario.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *