Ce nunţi se poartă toamna?

posted in: Nunti | 0

Ce nunţi se poartă toamna?

Până pe 15 noiembrie avem liber la nunţi iar dacă eşti o persoană căreia nu îi displace toamna, atunci cu siguranţă o nuntă în această perioadă îţi surâde.

Te poţi juca în atât de multe feluri în ceea ce priveşte nunta ta. Fie că eşti o fire mai îndrăzneaţă şi ai ca tematică Halloween-ul, fie că vrei să te bucuri de culorile cărămizii ale toamnnei, locaţia perfectă trebuie să îţi permită să îţi pui în aplicare toate ideile. Toamna natura este cât se poate de darnică şi ar fi păcat să nu te bucuri de ceea ce îţi oferă.

Ce îţi sugerăm:
Culorile reci merg perfect în această perioadă(alb cu negru sau gri, argintiu). Ce zici de trandafiri negri sau poate tacâmuri argintii?
Tematici de nunţi preferate în această perioadă: Halloween, Bal mascat, Great Gabtsy, Perioade istorice preferate de miri. Imaginează-ţi cât de bine se vor simţi invitaţii la o nuntă ce are ca tematică balul mascat şi în care se pot juca cu diferite măşti puse la dispoziţie de către organizatori?

Poţi personaliza inclusiv mâncarea. Candy bar-ul poate fi unul „mortal” cu bomboane sub formă de ochi, punch roşu ca sângele, prăjituri sub formă de sicriu, dracula, scheleţi etc. Astăzi poţi da orice formă candy barului tău.

Decorul poate include dovleci, culorii în nunţe maronii, lumânări, candelabre impresionante, flori uscate sau în culori îndrăzneţe(trandafiri negri), felinarele sau sfeşnicele nu ar trebui să lipsească. Inclusiv decorul pentru zona de poze poate fi unul inedit care să meargă perfect cu întreaga tematică.
Caută locaţii care să corespundă tematicii tale cum ar fi castele, conace, săli de bal încărcate de istorie etc.
Bucură-te de toamnă şi de decorul pe care îl oferă. Găseşte locaţia care să îţi permită să planifici o nuntă de „speriat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *