Ce sa alegem costume carnaval sau masti?

posted in: Comert electronic | 0

Mastile au fost folosite in multe culturi si civilizatii din timpuri stravechi pentru a ascunde sau pentru a proteja chipurile umane. Acestea sunt obiecte remarcabile, create de membrii cu imaginatie ai civilizatilor traditionale. Traditia folosirii de masti dateaza inca de la inceputul secolului VI inainte de Hristos.
In zilele noastre mastile sunt folosite pentru petreceri si diverse ocazii cum ar fi Craciunul, Anul Nou, Halloween-ul sau de ce nu chiar si la zile aniversari. De obicei la aceste evenimente sunt folosite si costume carnaval sau alte accesorii insa mastile raman cele mai accesibile ca pret si usor de folosit. Acestea pot lua orice forma doriti, de la dragute si distractive pana la hilare si infricosatoare.
In fiecare an exista in intreaga lume foarte multe evenimente unde sunt utilizate masti sau costume. Astfel pentru costumele de carnaval unul dintre cel mai importante este Carnavalul de la Rio, din Brazilia unde oamenii ies pe strazi costumati. In cazul mastilor probabil cel mai cunoscut este Carnavalul Venetian, din Italia, de unde si denumirea foarte cunoscuta de masti venetiene, acestea fiind printre cele mai raspandite.
In general materiile prime din care se confectioneaza mastile sunt foarte diversificate, sunt folosite astfel materiale ca: lut, stofa, pene, fibre, metal, hartie, lemn. Acestea pot varia de la masti simple la unele foarte complexe din lemn lustruit la mozaicuri si podoabe. Exista masti pentru baluri mascate, masti de groaza ca cele in forma de zombie, masti de pop star, cum ar fi cele cu Michael Jackson sau Madonna, masti in forma de animale si multe altele.
In final va sfatuim ca pentru o costumatie reusita in cazul oricarui eveniment doriti sa apelati atat la un costum carnaval dar si la masti. In aceasta combinatie veti fi foarte multumiti si toata lumea va va admira, distractia fiind garantata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.