Ce se poate face dupa noul update de algoritm de la Google

posted in: Optimizare SEO | 0

Nu cred ca sunt un geniu( nimeni nu este, chiar si si aia care afirma asta) atunci când se aduce vorba de SEO, dar încet am început sa-mi dau seama de noul algoritm de la Motoarul de cautare denumit si Panda, cu dar nou aloritm Search engine a introdus un nou sistem utilzat pentru a afla pozitia în rezultatele cautarilor.

Deci, cu introducerea a acestui nou algoritm Panda, daca se vrea sa mentina sau sa îmbunatateasca pozitia site-ul Web sau al un blog, trebuie sa se cunoasca si sa respecte noile reguli puse in joc, care sunt nimic mai destul de mult decât criteriile de bunastare aplicate de catre Motoarele de cautare , cu scopul de a oferi utilizatorilor o cautare eficienta, rapida si de calitate.

Pentru a realizeaza sistemul sau de cautare destul de mult mai benefic Google vrea sa se bazeze pe calitatea continutului si a PageRank-ului dar a introdus si alte criterii de algoritm în Panda iata in cele ce urmeaza o serie lucruri de tin de o optimizare website si optimizare seo mai buna si buna:
– scrierea, gramatica si ortografia corecta
– continutul duplicat este puternic penalizat mult mai mult decât înainte
– penalizarea site-urilor care se bazeaza doar de publicitate si au prea multe bannere
– un mai mare control primind optimizarea codului a titlurilor, metatags ..
– Feedback-ul utilizatorilor – Search engine analizeaza timpul urmarit pe site-ul, numarul de vizualizari de pagini, ratele de conversie, etc .. pentru a controlarea implicarea si satisfactia vizitatorilor
– scris „proaspat”, prioritatea este acordata continutului nou si fresh

Deci, în rezumat, motoarele de cautare avrea sa ajute persoanele care cauta pe internet si doresc sa gaseasca rezultatele in site cu scris de înalta calitate, scrise in mod corect si fara prea multa publicitate. Dar pentru a nu va lasa timorati de acest nou update sau de altele ce or sa vina puteti apela la cei care se fac din optimizare site si optimizare seo o pasiune.

Noi vindem seo si servicii seo, deci cam stim cum care e treaba cu Search engine si aceste noi animalute Panda, Pinguin…. toate sunt la fel pun accent pe calitate dar uneori aceasta nu este suficient si cineva trebuie sa intervina, daca ar fi sa ne luam dupa guidline de la search engine nu ar trebui decat sa aducem continut nou si gata site-ul va creste singur dar nu se intampla asa, chiar deloc, concurenta nu doarme si beneficiaza de optimizare seo din plin. De ce nu ai realizeaza si tu asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.