Ce sunt camerele de supraveghere pentru bebelusi si la ce ajuta?

posted in: Familie | 0

Exista din ce in ce mai multe site-uri, precum acest site , care scot in evidenta avantajele camerelor de supraveghere pentru bebelusi.

Aparute destul de recent in constiinta parintilor, camerele pentru bebe ar putea sa nu iti spuna foarte multe, in asa fel incat, atunci cand ai un copilas, simti nevoia sa te informezi in ceea ce le priveste.

Ce sunt camerele de supraveghere pentru bebelusi?

Practic, aceste camere sunt camere normale de supraveghere, care prezinta unele specificatii destinate celor mici. Spre exemplu, sunt realizate din materiale de buna calitate, neincluzand piese micute, ce ar putea sa fie inghitite de cei mici, sunt dotate cu o rezolutie buna, in asa fel incat sa ofere toate detaliile despre ceea ce face copilul si sunt introduse in jucarii sau in obiecte prietenoase cu cel mic.

Exceptand aceste mici detalii, camerele pentru bebelusi sunt identice cu niste camere de supraveghere normale, destinate altor activitati.

La ce ajuta camerele de supraveghere pentru bebelusi?

Inainte de a face o astfel de achizitie iti vei pune intrebari. Merita sau nu merita? Ajuta sau sunt pur si simplu alte obiecte inutile care isi vor gasi locul intr-un spatiu intunecat din casa.

Raspunsul este simplu: merita. O camera de supraveghere pentru bebelusi ofera o multime de avantaje:

  • Te asigura tot timpul ca cel mic este in siguranta. Poti avea mereu ochii asupra lui, prin intermediul unui simplu telefon mobil. Astfel, iti poti da seama daca ceva este in neregula si poti lua atitutine. Acest lucru l-ai face si in mod normal, insa asta ar presupune sa stai non stop alaturi de copil. In cazul unei camere de supraveghere bebe, poti sa pleci linistita la bucatarie sau chiar la cumparaturi.
  •  Iti ofera ocazia de a-ti supraveghea bona. De multe ori, parintii nu se descurca singuri si apeleaza la serviciile unei bone. Chiar daca bona este aleasa dintre cunoscuti, este bine sa o verifici, pentru a-ti da seama daca se comporta corect sau nu cu pruncul tau.
  • Te protejeaza de eventuali hoti. Functiile unei astfel de camere pot fi mult mai vaste decat ti-ai putea imagina. Spre exemplu, poate sa indeparteze hotii, mai ales daca este la vedere. Sunt putine sanse ca cineva sa intre in camera copilului pentru a fura,  insa niciodata nu ai de unde sa stii ce se intampla.http://www.ele.ro/mamici/ingrijirea-bebelusului/apelezi-la-bone-camera-de-supraveghere-iti-garanteaza-siguranta-celor-mici-51624

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.