Ce sunt cosmeticele profesionale

posted in: Lifestyle | 0

Produsele cosmetice profesionale pentru piele, pot fi cumparate nu numai din clinici sau saloane de infrumusetare, ci si din magazinul online de specialitate. 

De asemenea, pentru a utiliza aceste cosmetice profesionale nu ai nevoie de un specialist, deoarece unele dintre ele sunt create pentru a fi folosite la domiciliu. 

In general, de la cosmeticele profesionale, se asteapta minuni. Aceste instrumente cosmetice au o concentratie ridicata de substante active, care au rolul de a corecta defectele, ofera eficienta si desigur, prezinta siguranta.  Mai mult decat atat, acestea nu sunt doar produse de ingrijire, ci si mijloace de corectie. Pentru zeci de astfel de produse puteti accesa site-ul nostru Beauty One Shop.


Cum sa alegi cosmetice profesionale

Concentratia acestor produse utilizate la domiciliu, este semnificativ diferita, fata de cosmeticele utilizate la cabinetul cosmetologului. Alegerea cosmeticelor este un moment foarte important si foarte dificil pentru multe femei. In primul rand, pentru ca astazi exista zeci de branduri cosmetice pe piata, care difera semnificativ unele de celelalte. In al doilea rand, informatiile despre produsele cosmetice sunt atat de controversate incat, fara o cunoastere speciala a subiectului, acestea pot fi doar perplexate si nu pot servi drept solutie la problema pe care o ai. In acest caz, nu trebuie sa cumperi produse cosmetice care au un continut toxic, ineficient si care agraveaza starea pielii. De asemenea, nu are sens sa cumperi produse cosmetice scumpe, doar pentru numele bine-cunoscut al marcii de elita si a ambalajului scump. 

Cumpara din magazinul online  cosmetice profesionale

Trebuie doar sa intri in magazinul online cu cosmetice profesionale si sa alegi acele cosmetice profesionale, pentru problema pe care o ai cu pielea ta, acestea oferind un efect bun si rezultate rapide, deoarece contin ingrediente naturale benefice. Acestea pot fi seruri revitalizante, ser de oxigenare, ser purificator, scrub, masca exfolianta, uleiuri hidratante si multe altele.  Industria cosmetica se dezvolta intr-un ritm rapid, ajutata de cresterea cererii consumatorilor pentru anumite tipuri de cosmetice profesionale si descoperiri moderne in domeniul farmacologiei, chimiei si dermatologiei. In dezvoltarea cosmeticelor profesionale pentru fata, producatorii isi imbina anii de experienta si inovatia, ceea ce permite crearea de instrumente profesionale cu eficienta ridicata. Una dintre trasaturile cosmeticelor profesionale,  este  concentratia ridicata de ingrediente active,  care sunt combinate in formule originale si care ofera un rezultat vizibil.

Compozitia cosmeticelor profesionale

Compozitia cosmeticelor profesionale poate fi similara cu compozitia cosmeticelor conventionale. Este suficient sa stii, de exemplu, ca acidul hialuronic preferat de toti,  este folosit de toti producatorii de cosmetice profesionale in produsele lor. Principala diferenta este reprezentata de procentajul componentelor active si de unicitatea acestora. Regula este respectata cu strictete de producatorul de cosmetice profesionale. In primul rand, pe eticheta ambalajului este indicata componenta cu procentul maxim pe primul rand, iar pe ultimul rand cu minimul. De aceea, de exemplu, daca acidul hialuronic seric este mai aproape de sfarsitul listei ingredientelor, trebuie sa stii ca acel produs contine o cantitate mai mica de acid hialuronic. Este mai bine sa alegi produse cosmetice profesionale, cerand ajutorul unui specialist. Acest lucru se datoreaza faptului ca utilizatorii sunt obisnuiti sa evalueze pielea numai in ceea ce priveste activitatea glandelor sebacee si sa o imparta in grasa, uscata si normala. Dar, de fapt, nuantele sunt mult mai importante in evaluarea  starii pielii: umiditate, sensibilitate, stare vasculara, tipul de imbatranire, prezenta petelor de varsta etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *