Ce sunt jocurile la aparate

posted in: Jocuri | 0

Ce sunt jocurile ca la aparate in realitate?

In realitate aceste jocuri ca la aparate sau in engleza slot-machine sunt niste aparate care sunt actionate print-o maneta sau un buton, mai noi un ecran tactil,la care se introduce o suma de bani pentru a primi un numar prestabilit de puncte pentru a putea seta suma la fiecare tura.

Obiectivul in aceste jocuri este de a castiga cati mai multi bani.

Jocul ofera jucatorului un castig atunci cand pe ecran este afisat o linie de configuratii de imagini rezultate prin rotirea independenta a aparatului a acestor imagini.

Aceste aparate au diferite reguli si sunt diferite de la un joc la altul. Ele sunt categorizate in jocuri cu speciale, care ofera jucatorului cateva maini libere,adica aparatul se va invartii singur fara sa ceara puncte si jocuri normale la care trebuie sa pariati pentru a va dubla suma.

Din aceste categorii de aparate mai face parte si aparatele de poker.

Aceste jocuri ca la aparate sunt exact ca pokerul american doar ca va jucati la aparat.

Aceste jocuri ca la aparate in mediul online sunt variante ale jocurilor ca la aparate din realitate.

Ele sunt variante demo si ofera jucatorilor posibilitatea de a juca aceste jocuri gratis fara a fi necesar sa introduceti o suma de bani.

Cand pe site-urile ce ofera aceste jocuri demo se vor termina punctele fara niciun castig nu va trebui sa introduceti banii pentru a primi puncte ce pur si simplu reiprospatati pagina si ele se vor reicarca inapoi.

Jucati aceste jocuri ca la aparate numai in mediul online in variante demo.

Pe aceste site-uri nici nu pierdeti bani si nici nu castigati bani,acolo se joaca doar de placerea de a juca aceste jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.