Ce sunt produsele outlet si de ce merita ele sa fie achizitionate?

posted in: Moda | 0

Atunci cand vine vorba despre haine, in Romania acestea au un pret destul de ridicat, de aceea de cele mai multe ori, foarte multi oameni aleg alte variante de achizitionare a acestora, de exemplu cumpararea acestora din afara granitelor tarii. Pe deasupra, a devenit foarte important sa porti incaltaminte sau haine de la anumite brand-uri cunoscute, insa preturile acestora sunt destul de greu accesibile. Totusi, in ultima perioada, a luat foarte mult amploare termenul de haine outlet

Ce inseamna un produs outlet?

Dar ce inseamna acest lucru? Termenul de outlet se refera la acele produse noi si fara defecte de fabricatie, confectionate de anumite case de moda sau designeri si producatori cu renume. Produsele outlet sunt acele produse care au ramas pe stoc la terminarea sezonului sau inainte de aparitia noilor colectii. Acesta este motivul pentru care sunt comercializate sub pretul pietei si  beneficiaza de asemenea reduceri, care ajung uneori si pana la 90%.

Produsele outlet sunt originale, iar acest lucru este dovedit de design, de material si de felul in care aceste articole sunt croite.

De cele mai multe ori hainele outlet provin din colectii care au fost prezente pe piata in perioadele anterioare sau care nu mai apartin sezonului in curs, de exemplu se pot cumpara cel mai bine tricouri in sezonul de iarna.

De asemenea, produsele outlet mai pot proveni din anumite surplusuri de stocuri ale caselor de moda, dar si din creatii special concepute pentru magazinele outlet, pe langa colectiile din sezoanele anterioare,

Este foarte important, pentru a ajunge sa performeze in acest business, ca producatorii sa isi permita sa vanda stocurile in exces, pe care le detin. Astfel se ajunge la posibilitatea de a cumpara aceste produse la super preturi, datorita reducerilor substantiale oferite.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stiti este ca aceste magazine outlet nu inseamna comercializarea de haine cu defecte sau contrafacute ori haine second hand.

Cum apar spre vanzare produsele outlet?

Un alt lucru important de stiut legat de produsele outlet este  faptul ca acestea se bucura uneori de unicitate, datorita faptului ca de multe ori pe site-urile sau in magazinele care ofera astfel de produse nu se gaseste decat o marime din fiecare produs. Acest lucru se intampla datorita faptului ca acele produse care raman pe stocul producatorilor vor fi impartite intre mai multe magazine de acest gen, de aceea sansele ca mai multe marimi din acelasi produs sa ajunga in acelasi magazin sunt destul de mici.

De cele mai multe ori, aceste produse outlet sunt puse la vanzare in magazine la mult timp dupa ce au fost achizitionate si scoase de pe stocul magaznelor unde era comercializate, de aceea este foarte posibil ca atunci cand vei purta produsul respectiv sa nu mai intalnesti acel model la o alta persoana.

Prin urmare, atunci cand intr-un ajungem intr-un magazin ce comercializeaza produse outlet se gasesc multe articole outlet de vanzare si este bine sa nu stai pe ganduri si sa te bucuri de acele piese vestimentare care cu siguranta vor dovedi unicitatea si autenticitatea pe care ne-o dorim toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *