Ce trebuie sa stii despre serviciile inchirieri auto

28/12/2019 | Autor: | Posted in Transporturi

Inchirierea unei masini face calatoria mai confortabil si ofera flexibilitatea de care ai nevoie. De aceea, in randurile de mai jos am expus cateva sfaturi despre ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o masina:

 

Rezervare din timp

Rezervarea prin intermediul internetului este cea mai populara alegere, si de obicei cel mai indicat este sa rezervati o masina in avans (din timp), pentru a evita neplacerile din perioadele de flux. In plus, web-ul va permite sa va asigurati ca societatea aleasa de inchirieri (in special in sezonul de varf) nu practica suprarezervare, precum si posibilitate de a va informa mai bine cu privire la serviciile de inchiriere oferite de firma respectiva, pentru aceasta este indicat sa cititi cu atentie comentariile de la utilizatorii de internet.

 

Verifica ce este inclus in pretul inchirieri

Intrebati in prealabil firma de inchirieri auto despre costurile suplimentare pentru serviciile optionale care nu sunt incluse in pretul de inchiriere (Navigator, Scaun copil, Lanturi de iarna, etc.), despre taxele aditionale (primire / predare masina in aeroport, taxa de parcare, inchiriere masina in afara programului de lucru), sau diferitele tipuri de asigurari incluse in costul de inchiriere. Contractele de inchirieri masini prevad taxe foarte mari in caz de probleme (chiar si pentru o zgarietura).

 

Procedura in caz de accident

Inainte de a pleca cu masina, asigurati-va ca vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENT sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera. Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati. Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri.

Autor:

West Rent a Car este o firma de inchirieri auto in Timisoara si Aeroport care a inregistrat o crestere rapida in ultimii ani.

This author has published 1 articles so far.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?