Ce trebuie sa stii inainte sa-ti faci un tatuaj

posted in: Lifestyle | 0

Celebritatile sunt cunoscute pentru activitatile lor nesabuite, intra in descrierea slujbei lor, iar in cazul acesta, vedetele internationale sunt exemple pe care multi dintre noi le urmeaza. Daca vrei sa iti faci un tatuaj, este recomandat sa cantaresti bine inainte avantajele si dezavantajele. Conde.ro iti prezinta cateva informatii utile despre tatuaje:

Oamenii isi fac tatuaje de foarte mult timp, insa odata ce vedetele au inceput sa si le expuna, din ce in ce mai multi tineri vor unul. Tatuajul a ajuns la nivelul unui „accesoriu” la moda, insa nu este cu adevarat unul.

Multe persoane au motive, intemeiate sau nu, pentru a-si face un tatuaj, printre care:

Motive culturale (majorat, decesul unei persoane apropiate) Astfel isi exprima individualitatea Sa isi arate apartenenta la un grup Sa marcheze un eveniment important Sa infrumuseteze o parte a corpului (sa acopere semne) Pentru a-si recapata increderea in sine dupa un atac (viol)

Ca o persoana care intelege liberatea de a „detine” un tatuaj – pana la urma este un accesoriu, insa unul definitiv, si sunt multe motive pentru care merita sa iti faci unul, in primul rand ar fi faptul ca asta iti doresti si poti sa o faci, cred ca este mai interesant sa ne gandim la motive „de ce sa nu iti faci unul”.

Motive pentru care mai bine nu iti faci un tatuaj

Cand crezi ca te-ai decis asupra unui tatuaj, mai mult ca sigur nu esti, asa ca asteapta. Costa si doare sa repari greseala. Daca nu stii cu siguranta ce inseamna tatuajul tau mai bine nu ti-l faci, mai ales daca este scris in alta limba. Daca iti faci tatuajul pentru ca cineva te-a provocat sau pentru ca ai pierdut un pariu, mai bine recunosti altfel pierderea. Daca ai acceptat un astfel de pariu spune multe despre gradul tau de maturitate. Daca tot vorbim despre maturitate, nu iti face un tatuaj numai ca sa le arati parintilor sau persoanelor apropiate cat esti de rebel.

Daca esti intr-o relatie si vrei sa ii arati jumatatii tale cat de mult o iubesti, incepe prin a nu iti face un tatuaj cu numele ei. Sa iti faci un tatuaj cand esti in stare de ebrietate nu este legal, insa nu incerca sa incalci regula mergand sa iti faci un tatuaj la un prieten acasa. Odata cu trecerea anilor, pielea are tendinta sa isi piarda din elasticitate, asa ca cel mai bine eviti locurile precum brate, pulpe, talie, burta si chiar zona inghinala – te-ai gandit cum o sa arate un astfel de tatuaj dupa ce nasti? Nu iti face un tatuaj numai pentru faptul ca jumatatea ta sau prietenul cel mai bun „detin” unul.

Nu iti face tatuaje vizibile daca ai job-uri care necesita sa iti arati corpul. Nu ma refer neaparat la dansatori sau modele. Cum ar arata un tatuaj pe incheietura unui avocat cand da mana cu un client important? Din pacate, in societatea de astazi, un tatuaj este un semn de intrebare: oare omul acesta poate fi luat in serios?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.