Ce urmaresti la TV?

posted in: Umor | 3

Televizorul a devenit indispensabil pentru toti. In zilele noastre urmarim tot mai des emisiuni si alte programe del a televizor, ori pentru a ne relaxa ori pentru a afla mai multe sau amuza. Este adevarat ca unele emisiuni sunt chiar interesante si ne pot imbogati cunostintele cu destule informatii, dar unele nu prea ne sunt de folos. Sunt atat de multe programe incat nu stim ce sa alegem, la ce sa ne uitam, pentru ca aveam o lista intreaga de variante.

Un urmaresc la televizor diferite seriale, cum ar fi Iubiri Secrete sezonul 4 , un superbisim serial de divertisment in care se prezinta diverse povesti. Timpul nostru este limitat, de aceea urmarim unele emisiuni pe internet fix sau mobil. Cei care nu au timp sa se uita la serialele lor preferate, cum ar fi Iubiri Secrete pot sa caute Iubiri Secrete online gasin o multitudine de variante pe care sa le aleaga.

Pentru mine televizorul a devenit in ultima vreme mai inutil, majoritatea timpului fiind plecat sau la calculator/laptop/tableta/smartphone, nu prea m-am am timp si de televizor. Prefer sa ma uiti la emisiuni online, folosind streamingul lor, pentru ca in acealasi timp pot face mai multe lucruri, mai ales in pauze care sunt destul de lungi.

Deseori ai sansa de a gasi un film bun, fiind un motiv pentru a te uita la TV, chiar daca l-ai putea vedea si la calculator. Un avantaj atunci cand stai la televizor este ca poti sta in fotoliu sau in pat, spre deosebire la scaun, cum au majoritatea la calculator.

Se spune peste tot ca televizorul color , indiferent de diagonala, dauneaza un mai multe moduri, asta daca stai la el in exces. Cateva ore pe zi nu au cum sa-ti dauneze, dar sunt persoane care privesc la televizor aproape toata ziua, afecand vederea si alte functii de baza ale corpului.

Follow stefansevastre:

Latest posts from

3 Responses

  1. Mioara Vilceanu

    In fiecare seara un serial frumos pe protv, cu actori romani cunoscuti. Minunata viata la tv.

  2. Mandalina Manole

    Perferatul meu va ramane in toate timpurile serialul sudamerican Bulevardul Paulista, o realizare de exceptie a tuturor timpurilor. Cam cand il putem astepta sa-l revedem la televizor? Anul 2015 se anunta a fi unul bun.

  3. Sdiana

    Acum la ora 18 va invit si pe voi sa va uitati la Iubiri Secrete, un serial foarte frumos care are ca teme principale iubirea si razboiul instant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.