Ce variante am pentru un apartament de vanzare Bucuresti

posted in: Vanzari | 0

Ce variante am pentru un apartament de vanzare Bucuresti

Esti in cautarea unui apartament de vanzare Bucuresti si ai nevoie de cateva repere? Nu te-ai hotarat asupra zonei si nici daca sa preiei un apartament de vanzare Bucuresti intr-o zona rezidentiala? In randurile care urmeaza vom puncta cateva aspecte care speram sa iti fie de folos.

Nu inainte de a specifica faptul ca, daca esti in cautarea unui apartament de vanzare Bucuresti, pentru o anumita taxa, sau comision, poti apela cu incredere la o agentie imobiliara. Cu siguranta ca un agent imobiliar te poate scapa de multa bataie de cap, ba te poate ajuta si cu negocierea pretului si demersurile notariale implicate de tranzactie.

Apartament de vanzare Bucuresti in zone rezidentiale – avantaje

In Bucuresti, mai mult decat in oricare alt oras al tarii, datorita suprafetei foarte mari, a fost posibila construirea de cartiere rezidentiale in care se gasesc oferte cat se poate de variate pentru apartament de vanzare Bucuresti. Aceste cartiere sunt plasate astfel incat sa ofere anumite avantaje, in functie de zona. Unele sunt pe malul lacului Baneasa, sau in apropierea padurii. Altele sunt la doi pasi de supermarketurile cunoscute si de arterele de circulatie ale Bucurestiului.

Oricum ar fi, sunt gandite astfel incat sa ofere tot confortul necesar, de la magazine pana la farmacii, gradinite, baruri si cluburi.

Mai mult, cartierele pot avea un circuit inchis, beneficiind de monitorizare si supraveghere 24 de ore din 24, spatii verzi amenajate si intretinute de administratia cartierului. Desigur, se plateste o mica taxa pentru aceste facilitati, dar poate fi extrem de benefic, cartierul devenind o adevarata comunitate.

Alte avantaje sunt date de faptul ca, in cea mai mare parte, un apartament de vanzare Bucuresti intr-o zona rezidentiala este nou, realizat din materiale moderne, este prevazut cu centrala proprie si unele chiar au si garaj.

Apartament de vanzare Bucuresti in zona Herastrau – avantaje

Desi zona Herastrau este una dintre cele mai scumpe, un apartament de vanzare Bucuresti plasat in proximitatea parcului vine cu avantajul pozitionarii intr-o zona curata, oxigenata si mult dorita de bucuresteni, pentru ca parcul Herastrau este, pur si simplu, un ocean de verdeata si liniste in mijlocul Bucurestiului.

Apartament de vanzare Bucuresti – zona Aviatorilor

Zona Aviatorilor este si ea una bine cotata, pentru ca este in apropierea parcului Aviatorilor. Desi nu este foarte mare, proximitatea parcului este si ea dorita. In plus, din aceasta zona aveti usor acces la toate arterele de circulatie in comun din capitala.

Apartament de vanzare Bucuresti – zona centru

Apartamentele centrale, daca sunt noi, sunt izolate fonic. De aceea, un apartament de vanzare Bucuresti, nou, in centru, poate fi o alegere buna, chiar daca sunteti in mijlocul aglomeratiei. Fiind bine izolat si modernizat, el poate fi un adevarat camin, departe de nebunia orasului. Deci nu refuzati sa vizionati si aceste apartamente centrale.

Apartamente de vanzare Bucuresti – zona Unirii

Apartamentele din aceasta zona vin si ele cu avantajul pozitionarii intr-o zona circulata si in care aveti in imediata vecinatate toate magazinele dorite.

Apartamente de vanzare – zona Pipera

Desi Pipera este o zona foarte controversata, sa stiti ca poate fi o alegere cat se poate de potrivita, mai ales daca aveti si serviciul tot in Pipera! In plus, un apartament de vanzare Bucuresti in zona Pipera poate avea un pret cu mult mai accesibil decat unul dintr-o alta zona. Nu ezitati sa le vizionati si pe acestea, cu atat mai mult cu cat zona se dezvolta continuu si, in curand, va deveni si ea una din zonele bune din Bucuresti.

Pipera dispune in acest moment de infrastructura necesara – strazi si sistem de iluminare complete – de magazine, gradinite, farmacii si banci – deci nu va va lipsi nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *