Cea mai buna carte despre atitudine

posted in: Literatura | 0

Vedem nenumarati oameni plangand si exprimandu-si suferinta din cauza lipsei succesului in viata. Oare fiecare dintre ei a avut vointa si motivatia necesara pentru a incerca tot? Nici pe departe. Jeff Keller prin faimoasa sa carte, intitulata “Atitudinea este totul” ne invata faptul ca chiar si atunci cand totul pare a fi pierdut si fara speranta, exista o cale de iesire. Intotdeauna exista oportunitati noi. Numai ca exista doua categorii de oameni: cei care cauta fara oprire, pana cand isi gasesc locul in lume (pentru ca sunt absolut convinsi ca fiecare dintre noi are un rol si un loc in viata) si cei slabi care la un moment dat se dau batuti, din cauza lipsei vointei.

Jeff Keller poate fi considerat un adevarat exemplu pentru toti cei care doresc sa invete cum sa fie motivati intr-una si deschisi pentru orice fel de oportunitati noi. Cum Keller a reusit si crede in importanta schimbarilor, si noi trebuie sa credem la fel, pentru a aduce schimbarile pozitive necesare pentru o viata implinita.

Keller considera atitudinea ca fiind o fereastra, fereastra personala a fiecarui om fata de lume. Greseala comuna pe care o comite majoritatea lumii este sa planga din cauza acestora. Dar ce ar fi sa transformam problemele in oportunitati? Cel putin, Keller considera aceasta cale a fi corecta, adica perceperea problemelor nu ca fiind blesteme, ci fiind oportunitati, provocari ale vietii peste care putem trece daca vrem.

O multime de oameni se intreb oare de ce unii se descurca foarte bine in viata iar ceilalti nu? Care este cheia succesului si ce reprezinta diferenta dintre reusita si esec? In conceptia lui Keller, totul consta in atitudine. Oamenii cu atitudine pozitiva reusesc tot ce isi propun, iar ceilalti care prezinta lipsa increderii si atitudine negativa vor avea parte de chiar destul esec in viata. Dumneavoastra in care categorie credeti ca puteti fi incadrat? Atitudinea pe care o alegeti tine doar de deciziile si vointa proprie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *