Cei mai folositi steroizi orali

posted in: Medicamente | 0

In acest articol voi enumera care sunt cei mai buni steroizi orali pentru cresterea masei musculare, dar si pentru definire.

Inainte de a incepe vreau sa va spun ca fiecare steroid are rolul sau si exista steroizi creati special pentru slabit si steroizi creati special pentru a castiga masa musculara.

Oxandrolon este unul din cei mai buni steroizi orali. Acesta este folosit in special in ciclurile in care se doreste definire si castigare de masa de calitate. Spun ca este unul din cei mai buni steroizi orali fiindca este renumit pentru faptul ca nu vine cu efecte adverse. Tocmai de aceea si pretul este unul destul de ridicat. Pretul unei cutii de Oxandrolon Balkan, de exemplu, se situeaza undeva la suma de 250 ron pentru o cutie cu 60 pastile. Oxandrolonul luat in doze de 20-40mg pe zi ajuta la definire, insa atunci cand este luat in doze de 60-80mg pe zi va ajunge sa ne creasca masa musculara.

Turanabol este un alt steroid oral folosit pentur a castiga masa de calitate. Este un steroid foarte bun pentru incepatori fiindca nu este la fel de toxic precum Anapolon sau Danabol. Insa nici castigurile de masa nu vor fi la fel de mari ca in cazul celor 2 steroizi.

Anapolonul este cel mai puternic steroid oral folosit pentru cresterea rapida a masei musculare. Problema este ca e un steroid destul de toxic si nu este recomandat incepatorilor. De asemenea, acest produs are retentie de apa si exista marea posibilitate sa pierdem mult din masa musculara dupa terminarea ciclului.

Danabol este poate cel mai cunoscut steroid oral. Acesta mai poarta si numele de Naposim. Pe piata exista atat varianta de 10mg, cat si varianta de 50mg. Multi incepatori folosesc Danabolul in primele cicluri, chiar daca nu este tocmai recomandat. Acesta este totodata si unul din cei mai ieftini steroizi, iar cand vrem calitate, noi ar trebui sa ne axam pe produsele mai scumpe.

Winstrol pastile este folosit pentru slabit si pentru intarirea masei musculare. Acesta este unul din putinii steroizi ce pot fi folositi si de femei. Chiar daca la barbati winstrolul ajuta la slabit, ei bine, la femei ajuta la cresterea masei musculare.

Halotestin este un steroid mai putin cunoscut, insa este cel mai scump steroid oral. Acesta are la baza substanta Fluoxymesterolone si ne ajuta sa castigam foarte multa forta.

Chiar daca mai sus am enumerat principalii steroizi orali, pentru a beneficia pe deplin de efectele lor, acestia ar trebui combinati si cu steroizi injectabili.

http://www.marinelpadurice.ro/steroizi-anabolizanti-orali-informatii-pentru-incepatori

Follow Andrei:

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *