Cei mici ne conduc?

posted in: Jucarii | 0

Ti se pare simpla notiunea de a fi parinte? Inseamna ca inca nu ii ai si vorbesti doar din teorie. Ai rabdare sa ai si copii, e posibil ca viziunea sa ti se schimbe nitel. Poate chiar la 360 de grade!

Cat e de placut atunci cand incep sa ceara jucarii! E o adevarata arta: plansete, rostogoliri, tipete…  Nimic mai adorabil!

Cand le faci toate mofturile, sunt cei mai buni preieteni ai tai, cand spui un simplu NU, lucrurile se schimba radical. Sa vedem, totusi, cam dupa ce anume plang ei cu atata ardoare. Ai ghicit, este vorba de jucarii copii.

Printese in miniatura leite celor din desene, jocuri Barbie, hainute, truse de machiaj, papusi Barbie si hainute copii sunt punctele sensibile ale micutelor domnisoare.

Daca ai trecut prin fata unei vitrine si vede celebra papusa din reclama cutare, gata! Nu mai ai cu cine vorbi pana nu o cumperi.

Desigur, daca nu te lasi influentat de fata inlacrimata si te descurci sa-i explici, e ideal! Baietii, in schimb, se imbarbateaza si nu se lasa doborati de emotie la vederea unui joc pe care nu-l pot avea, insa nu stiu cate zile linistite mai poti avea cu el dupa aceasta intamplare nefericita.

Nu-s nici ei prea veseli cand nu vrei sa le cumperi super-masina de curse, de lupte, de plimbare ori jocurile pe care si le doresc de nu stiu cand si pe care i le-ai tot promis.

Sincer, nu-ti imagina ca-i poti duce cu zaharelul prea mult timp, fie baiat, fie fata. Sunt mult mai inteligenti si mai atenti decat ai crezut pana acum.

Sa nu mai punem la socoteala ca au o memorie extraordinara cand vine vorba de interesele personale.

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *