Cel mai bun antivirus

posted in: Securitate | 0

Dezvoltarea rapida a Internetului si retelelor locale este o problema foarte importanta pentru protectia calculatorului. Practic orice calculator conectat la reteaua Internet poate fi atacat de tot felul de programe periculoase, cunoscute sub numele de virusi. Virusarea poate fi – inghetarea calculatorului, diferite erori in sistemul de operare, disparitia completa a fisierelor salvate, reducerea inexplicabila a memoriei interne si multe alte manifistari.

In ziua de astazi chiar si utilizatorii incepatori, datorita mass-media, sunt constienti de amenintarile ascunse a virusilor. Dar, cum sa alegi corect medicamentul, care va vindeca boala si in acelasi timp nu va provoca un pericol pacientului?

Aici ne va ajuta un antivirus. Acesta ofera libertate in lumea informatiilor, interzice sau permite utilizarea surselor de informatii, efectueaza periodic scanari pe calculatorul nostru. Unii utilizatori sunt de parere ca nu conteaza ce fel de aplicatie protejeaza impotriva de virusi. Cu toate acestea, ar trebui acordat atentia faptului ca antivirusul ales ar trebui sa fie adaptat la cerintele individuale a consumatorului.

Cand alegem un antivirus pentru calculator trebuie sa tinem cont de urmatoarele criterii:

  • Actualizarea regulata a sistemului de protectie;
  • Software-ul programului cu licenta;
  • Usurinta de utilizare;
  • Posibilitatea antivirusului de a proteja de diferite tipuri de riscuri;
  • Compatibilitatea antivirusului cu alte aplciatii instalate pe calculator.

Astazi putem vedea o multime de programe antivirus cu palta sau gratuit, create de diferite companii. Scopul principal, care ii uneste – lupta cu virusi.

Pentru a alege un antivirus putem merge pe o cale mai sigura, mai ales ca exista o multime de posibilitati pentru asta. Posibilitatile sunt imense – versiunea trial a antivirusului, antivirus gratuit si multe alte solutii antivirus. Descarca, instaleaza si evalueaza cum un program antivirus sau altul incarca sistemul, cat loc ocupa pe disc, cat este de accesibila si usoara intefata. Actualizeaza baza de date. Daca esti multumit – foloseste antivirusul existent. In caz cotrar, continua cautarea si vei gasi ceea ce te multumeste.

Si in concluzie vreau sa spun urmatoarele. Chiar si cel mai scump si nou antivirus nu-ti poate garanta protectia completa impotriva programelor periculoase. Securitatea sistemului de operare in primul rand depinde de tine.

http://antivirus-free.ro/

http://antivirus-free.ro/antivirus-gratuit

Follow FreeSeoDesign:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *