Cele mai bune conditii de schi se gasesc in Predeal!

posted in: Turism | 0

Statiunea Predeal pare a fi cea mai apreciata locatie de pe Valea Prahovei. Aceasta detine in momentul de fata cele mai bune conditii pentru practicarea sporturilor de iarna. Mii de turistii ajung in statiune in fiecare sezon rece al anului pentru a se bucura se zapada si de conditiile excelente pe care le ofera partiile de aici. Predealul detine 8 partii de schi cu diferite grade de dificultate ce se intind pe o suprafata de peste 50 de kilometri patrati. Trei dintre partii sunt omologate international acestea fiind : Partia Clacubet, Partia Subteleferic si Partia Clabucet Plecare.

Partia cu cel mai mare grad de dificultate este Partia Subteleferic care se intinde pe o lungine de 1200 de metri si este dotata cu instalatie de transport cablu iar partia cu cel mai usor grad de dificultate este Partia Clabucet Scoala care se intinde pe o lungime de doar 200 de metri si este dotata cu transport cablu, instalatie cu zapada artificiala si instalatie nocturna. Cea mai mare partie insa este Partia Cocosul care se intinde pe o lungime de 2250 de metri si are un grad de dificultate mediu.

Conditiile de cazare Predeal sunt in general de nivel mediu spre foarte bun. Aici puteti gasi cazare in unitati de 2 stele dar si in locatii sophisticate de 4 sau 5 stele. Bineinteles ca tarifele variaza in functie de clasificarea unitatilor si de serviciile/facilitatile oferite de acestea clientilor sai. Puteti gasi in aceasta perioada tarife incepand cu 100 lei/noapte/camera dubla si pot ajunge pana la 150 euro/noapte/camera sau mai mult ( depinde de facilitatile incluse).

Statiunea Predeal este si preferata celor tineri deoarece aici sunt si cateva cluburi de noapte foarte apreciate si care devin neincapatoare odata cu sosirea ierii si a turistilor implicit. In localitate sunt si cateva restaurante exceptionale dar si alte centre de interes care vor alunga cu siguranta plictiseala.

Vremea este numai buna pentru schi iar Statiunea Predeal va asteapta sa va bucurati de zapada pe cele mai bune partii din zona!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *