Cele mai bune masini din Banat

posted in: Inchirieri | 0

Regiunea Banatului si implicit Timisoara este una dintre cele mai mari si cele mai dezvoltate regiuni din punct de vedere economic. De asemenea, aceasta regiune este un punct de atractie pentru majoritatea investitorilor atat de la noi din tara cat si din strainatate.
Trebuie precizat faptul ca orasul Timisoara mai este cunoscut si drept capitala Banatului. De asemenea, acest oras este unul dintre cele mai frumoase orase din tara. Totodata alaturi de Cluj – Napoca, Timisoara este unul dintre cele mai bine dezvoltate orase din toata tara.

Datorita faptului ca este un oras absolut minunat si foarte mare, detine si un aeroport superb. Fiecare oras mare care detine un aeroport trebuie sa aibe neaparat cateva firme de unde se pot inchiria masini. In acest sens, orasul Timisoara dispune de una dintre cele mai bune firme de rent a car din tara. De asemenea, firma cu cele mai bune oferte are sucursala si la Timisoara si se numeste 321 rent a car Cluj.

Unde se gasesc cele mai bune masini din Banat
Trebuie precizat faptul ca cele mai bune masini din toata zona ( Banatul si regiunea de Vest ) se pot gasi doar pe aeroportul din Timisoara. Aici ne referim desigur la firma noastra de rent a car.
Noi sustinem ca avem cele mai bune masini pentru ca nu avem masini mai vechi de 7 ani. De asemenea, toate masinile sunt intr-o stare perfecta de functionare. Totodata toate masinile au absolut toate actele in regula ( asigurari, revizii, rovinieta, impozit platit ) etc.

Noi avem cele mai bune servicii de rent a car din Vestul tarii deoarece asiguram asistenta non – stop. Asadar in cazul in care intampinati vreo defectiune la masina ( acest lucru nu se prea intampla, deoarece masinile sunt foarte bune ) puteti apela la orice ora pentru asistenta din partea noastra. De asemena, daca sunteti implicati intr-un accident de circulatie, firma noastra: va veni cat se poate de rapid in ajutorul si in spirjinul dumneavoastra, asadar nu veti fi singuri orice s-ar intampla.
Pe langa faptul ca avem cele mai bune servicii si cele mai bune masini, avem si cele mai mici tarife de pe piata inchirierilor auto. Trebuie precizat faptul ca tarifele sunt in functie de perioada in care inchiriati masina, marca masinii si de ce nu in functie daca sunteti sau nu clineti fideli. Asadar preturile pentru inchirierea unei masini incep de la 15 Euro/zi si pot ajunge pana la maxim 55 EURO/zi. Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre.

rentacar-aeroport-timisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *