Cele mai folosite tipuri de manichiura in 2020

posted in: Lifestyle | 0

 

Descopera 8 forme de unghii sunt in topul cautarilor in 2019: stilet, sicriu, ovale, patrate, rotunde, migdala, ascutite, squoval(combinatie intre patrat si oval). Dar care este mai potrivita pentru tine? Hai sa ne uitam la fiecare forma si sa descoperim cand se poate purta.

 

Pentru maini ocupate: forma ovala, rotunda si squoval.

Unghii rotunde, in forma de migdala, sau squoval arata foarte bine pentru persoanele cu unghii scurte. Acest lucru ajuta persoanele care isi folosesc foarte mult mainile. Daca scrii foarte mult la calculator, unghiile ascutite nu sunt recomandate, doar daca nu te derajeaza sa corectezi foarte mult ceea ce ai scris ? .

Daca esti o mama ocupata, aceste forme sunt ceea ce iti doresti.

 

Daca vrei sa dovedesti ceva, iti recomandam unghiile sicriu, stilet sau ascutite.

Daca te duci la un eveniment super, sau daca iesi in oras cu fetele, lasa sa se vada unghiile tale cu stil. Desi nu sunt dintre cele mai practice(se pot rupe destul de usor, in special daca sunt purtate mult timp), ele arata super. Noi va recomandam sa va luati o geanta mica cu voi, astfel incat sa aveti toate accesoriile necesare in cazul in care una dintre unghii se rupe. Si pentru a-ti complete look-ul tau, de ce sa nu te duci cu unghii viu colorate sau chiar cu ceva forme care sa iasa in evidenta.

 

Pentru un look classic : forma de migdale sau forma patrata.

Manichiura in forma de migdale se poate purta pe perioade lungi de timp. Faptul ca au forma un pic rotunjita le face sa fie mai rezistente decat forma stilet si forma ascutita.

In mod similar, unghiile in forma patrata arata grozav in diferite lungimi. Dar trebuie sa stiti ca unghiile in forma de patrat foarte lungi pot agata hainele si se pot rupe daca sunt supuse unei tensiuni mari.

Indiferent de ce forma de unghii iti alegi, salonul de manichiura Body Safe din Piata Victoriei te poate ajuta in a te hotara. Ce ar fi sa intri pe website-ul nostru si sa iti faci o programare, fie inainte de serviciu, fie dupa serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *