Cele mai frumoase orase din Thailanda

posted in: Turism | 0

Nu aveti inca idee despre destinatia pentru concediul care urmeaza? Daca veti parcurge urmatoarele randuri, cu siguranta o sa fiti convinsi ca Thailanda este cea mai buna optiune. Ca sa stiti unde o sa mergeti cu ocazia calatoriei, va prezentam orasele mari si pline de atractii turistie din tara.

Ce trebuie stiut despre Thailanda?

Thailanda sau cu denumrea completa, „Regatul Thailandei” este o tara exotica din Asia de Sud. tara face parte dintre cele mai vizitate destinatii, deoarece dispune de foarte multe atractii turistice, de plaje interminabile cu nisip alb si munti inalti si minunati. Un motiv in plus pentru care turistii aleg sa mearga intr-o vacanta Thailanda este ca preturile in tara sunt foarte avantajoase. Dat fiind ca in tara majoritatea localnicilor apartin budismului Theravade, veti avea ocazia sa vizitati foarte multe temple uriase si minunate in foarte multe orase din tara. http://www.thailanda.net

Orase minunate din Thailanda

Primul oras amintit este Ayutthaya, care a fost fondat in vremea regelui U Thong. In tara veti putea sa admirati temple si cladiri minunate si ruine foarte vechi, are arata o parte din istoria tarii. De asemenea, veti putea sa va odihniti si pe plajele interminabile. Daca adorati cumparaturile, trebuie sa vizitati orasul Chiang Mai. Special in acest targ este ca poate sa fie vizitata chiar si noaptea. De asemenea, va trebui sa vizitati si statiunea Pattaya, precum si urmatoarele orase:

– Bangkok
– Phuket
– Chiang Rai
– Krabi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *