Certificare ITIL – Îmbunătățiți cariera și salariul dvs. în managementul serviciilor IT

posted in: IT | 0

Tehnologia acestor zile joacă un rol important în atingerea obiectivelor în majoritatea organizațiilor la nivel global. Cerința pentru persoanele cu cunoștințe în domeniul tehnologiei informației sa amplificat în mod semnificativ, companiile au nevoie de mai mulți oameni înclinați să facă acest lucru. Pe măsură ce ITIL va contribui la creșterea producției și la reducerea costurilor organizației, companiile au nevoie de persoane certificate ITIL, precum și de a-și pregăti lucrătorii să obțină abilități și abilități calificate pentru a obține aceste lucrări. Ca lucrător care este certificat ITIL este un avantaj imens pentru o anumită organizație.

Certificarea ITIL se bazează în principal pe un set de procese de afaceri. O persoană instruită are cunoștințele necesare pentru a recunoaște modul în care tehnologia informației trebuie procesată într-o anumită organizație. În plus, această persoană poate exprima idei care pot reduce costurile pe care o organizație le poate plăti și în mod semnificativ, cum să utilizeze resursele afacerii pentru finalizarea unui proiect definit. În plus, persoanele certificate ITIL au capacitatea de a combina concepte IT actualizate cu normele de afaceri existente, rezultând în eficiență și productivitate.

În ITIL, există multe certificări în diferite domenii care sunt în prezent oferite. Aceste certificări sunt oferite la diferite niveluri. Există 5 tipuri de certificări ITIL disponibile care pot fi achiziționate.
1. Certificarea Fundației ITIL în managementul serviciilor IT
2. Certificat de practician în managementul serviciilor IT
3. Nivel intermediar
4. Nivelul de experți
5. Master nivel

Nivelul Fundației
Certificarea Fundației ITIL este certificarea de bază oferită de ITIL. Motivul certificării Fundației ITIL în Managementul Serviciilor IT este de a verifica dacă acești candidați au obținut cunoștințe despre conceptele, terminologia și structura de bază ale ITIL și au înțeles conceptele fundamentale ale practicilor ITIL pentru Gestionarea Serviciilor IT.

Nivelul practicianului
Nivelul practicantului este următorul pas după nivelul de înființare. Scopul certificării practicienilor ITIL este de a pregăti profesioniștii cu abilitățile necesare pentru a aplica conceptele ITIL în organizația lor. Certificarea practicianului oferă principalele aspecte practice pentru a completa îndrumarea ITIL, care conține competențe cheie pentru a începe adaptarea și adoptarea ITIL într-o organizație.

Nivel intermediar
Nivelul ITIL Intermediar încorporează o structură secțională, fiecare modul având un focus diferit. Elevii pot lua cât mai puțini sau mai multe certificate intermediare în funcție de cerințele lor, pentru a se potrivi nevoilor lor. Nivelul intermediar trece în profunzime decât primul nivel (nivelul Fundației) și este o certificare recunoscută de industrie.

Expert ITIL
Pentru a obține certificarea ITIL Expert în managementul serviciilor IT, studenții trebuie să finalizeze cu succes nivelul Fundației ITIL, precum și un număr de unități intermediare și cursul de gestionare pe durata ciclului de viață (MALC). Acest lucru aduce organizarea spiritului deplin al unei metodologii a ciclului de viață pentru gestionarea serviciilor și combină cunoștințele dobândite în cadrul structurii de certificare.

ITIL Master
Certificarea ITIL Master Level vă va evalua abilitatea de a analiza și de a aplica conceptele ITIL în domenii noi. Veți fi obligați să descrieți și să explicați modul în care ați aplicat personal cunoștințele, metodele, principiile și tehnicile de la ITIL pentru a obține rezultatele de afaceri dorite.

La finalizarea cu succes a certificării Master ITIL, veți fi înaintat un pachet de propuneri, de lucru și ați finalizat un interviu cu un grup de evaluatori.

Deși obținerea certificării ITIL cere cu certitudine o mulțime de studii și determinări. O certificare ITIL poate îmbunătăți în continuare o carieră, în special atunci când vine vorba de obținerea de salariu și de salariu mai mare. Majoritatea corporațiilor și organizațiilor sunt dispuse să angajeze și să plătească înalte pentru persoanele certificate care sunt predispuse la industria IT. O certificare ITIL poate confirma că sunteți valoros ca angajat în aproximativ orice industrie IT din întreaga lume. Certificările ITIL recunoscute la nivel global; prin urmare, oferindu-vă mai multe oportunități pentru îmbunătățirea carierei. Ca rezultat, obținerea certificării ITIL este un profit pe termen lung care vă poate îmbunătăți cariera pe o durată de viață.

Sunteți un student sau un profesionist care caută să obțină certificarea ITIL sau alte certificări IT cum ar fi CompTIA, Microsoft, EC-Council, VMware, ITIL etc.? Pentru a trece orice examene IT de certificare sau trece ITIL Fundația de certificare în New York, Washington DC, Maryland, Virginia, Dallas SUA și în întreaga lume cu 100% Pass garanție vizita certxpert.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *