Categorii
Cursuri online Educatie

Certificarea CompTIA A + – alegerea finală pentru o carieră luminată

Dacă sunteți în căutarea pentru o creștere în cariera dvs. profesională ca un concurent IT industrie, sau doriți să vă îmbunătățiți deprinderile de depanare pentru ocuparea forței de muncă și dacă sunteți în căutarea de a transforma CV-ul dvs. ca un IT și calculator tehnician de locuri de muncă, apoi A + de certificare este cu siguranta pentru tine

Pentru a confirma faptul că profesioniștii IT efectuează expertize în locurile lor de muncă respective, sunt oferite diverse programe de certificare care acoperă diverse arii ale sectorului IT. Programele de certificare sunt destinate să ofere cunoștințe extinse despre un sector specific al sectorului tehnologiei informației. Finalizarea cu succes a unor astfel de programe de certificare confirmă faptul că aspirantul este bine cunoscut în acest domeniu specific și poate îndeplini chiar și sarcini dificile destul de proficient. Acum zile, tehnologia progresează într-un ritm rapid și practic fiecare recrutor preferă numirea profesioniștilor care au un certificat de la o organizație reputațională. Prin urmare, pentru a vă extinde posibilitățile de a obține un loc de muncă decent, este important un program de certificare.

Deoarece industria IT este extrem de largă, este imposibil ca o persoană să obțină certificări în toate domeniile operaționale. În loc să vă înscrieți pentru un program de certificare aleatoriu, încercați să căutați programul de certificare care ar fi maxim de util pentru cariera dvs. și apoi să vă înscrieți pentru aceasta. Dintre numeroasele certificări celebre și căutate în industria tehnologiei informației (IT), certificarea A + (Plus) de CompTIA este una. Programul de certificare CompTIA A + demonstrează abilitatea unei persoane de suport tehnic și a unor roluri IT operaționale, precum și un tehnician de asistență tehnică prin efectuarea unui examen la final.

Certificarea CompTIA A + (Plus) este o certificare importantă care vă poate ajuta să ajungeți acolo. CompTIA sau Computing Technology Industry Association este o asociație neutră din industrie care certifică aspiranții calificați în numeroase domenii tehnice. Certificarea A + a CompTIA este recunoscută și acreditată de organisme de standardizare, cum ar fi Institutul Național American de Standardizare (ANSI) și Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO). În CompTIA Professional Series, certificarea CompTIA A + este primul pas într-o serie de programe de certificare oferite care împărtășesc cunoștințe și informații tehnice cu dvs. pentru a reuși într-o carieră IT.

Certificarea A + CompTIA contribuie la consolidarea cunoștințelor fundamentale în domeniul tehnologiei informatice și accentuează abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul IT. Înainte de a efectua certificarea a +, veți avea nevoie de cunoștințe anterioare și de experiența hands-on cu software-ul și hardware-ul calculatorului personal.

În certificarea CompTIA A + veți obține cunoștințele și abilitățile necesare pentru a putea instala, configura, actualiza, repara, optimiza, depana și realiza întreținerea preventivă a sistemelor de operare și a hardware-ului personal de bază. Certificarea A + este o certificare internațională, neutră față de furnizori, care demonstrează o competență în domenii precum instalarea, crearea de rețele, depanarea și întreținerea preventivă a securității.

Certificarea CompTIA A + poate fi obținută prin trecerea a două examene – prima CompTIA A + 220-901 și a doua CompTIA A + 220-902.

Certificarea CompTIA A + a pus bazele altor certificări mai avansate, obținute de la CompTIA. Multe organizații uriașe au făcut deja certificarea A + o cerință de bază pentru un loc de muncă în domeniul tehnologiilor informatice și mai multe organizații sunt garantate că le vor urma. În mai multe moduri, certificarea CompTIA A + este considerată la un nivel de pregătire aproape egal. Tehnologia informației este cariera viitorului, iar certificările IT sunt cheile care pot fi utilizate pentru a debloca ușa succesului în acest domeniu.

Dacă sunteți în căutarea pentru o creștere în cariera dvs. profesională ca un concurent IT industrie, sau doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de depanare pentru ocuparea forței de muncă și dacă sunteți în căutarea pentru a transforma CV-ul dvs. ca un IT și tehnician de locuri de muncă tehnician de computer, acest lucru este aceasta. Luați în considerare certificarea CompTIA A +, deoarece este renumit la nivel mondial și vă va oferi un avantaj puternic față de oricine altcineva în linie și vă va ajuta să vă solidificați cunoștințele de bază ale computerului, care sunt importante pentru o creștere perfectă a carierei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *