Chanteclair Bebe Vert Detergent lichid pentru rufele bebelusilor cu lapte de ovaz

posted in: Afaceri | 0

Detergentul lichid pentru rufele bebelusilor cu lapte de ovaz Chanteclair Bebe Vert a fost creat special pentru hainele bebelusilor, ideal pentru pielea sensibila a acestora, nu contine fosfati sau substante alergene.

Acesta contine agenti tensioactivi extrasi din materii prime vegetale ecologice din plante ce provin din culturi ecologice si poate fi folosit pentru spalarea manuala sau pentru spalarea automata.

Acest produs este testat dermatologic, hipoalergenic, imbogatit cu parfum din uleiuri esentiale ce nu afecteaza pielea bebelusilor.

Caracteristici si eficienta

Pentru sanatatea copiilor dar si pentru eficienta si protectia mediului, cel mai indicat este sa se foloseasca detergent special pentru spalarea rufelor copiilor si a bebelusilor. Chanteclair Bebe Vert Detergent lichid pentru rufele bebelusilor cu lapte de ovaz are o actiune antiseptica activa, fie ca este folosit la spalarea manuala sau la spalarea cu masina automata. Este un detergent lichid special creat pentru pielea sensibila a bebelusilor si a copiilor mici. Are un pafum fin ce ramane impregnat in hainele copiilor chiar si dupa uscare. Curata intr-un mod perfect si delicat hainele bebelusilor, lasandu-le curate si parfumate. Noua sa formula imbogatita cu pricipii active si lapte de ovaz indeparteaza virusurile si bacteriile, lasand rufele albe si igienizate.

Elimina petele

Formula sa din ingrediente naturale este deosebit de adecvata pentru curatarea articolelor de imbracaminte pentru copii. Enzimele din extracte de plante naturale actioneaza in profunzime pentru eliminarea cu succes a petelor de mancare, de fructe sau de verdeata. Pentru indepartarea petelor rezistente se face un tratament de prespalare, turnand peste pata o cantitate suficienta de detergent lichid si lasand sa actioneze timp de 10 – 15 minute, dupa care se baga in masina de spalat sau se spala cu mana. Ofera performanta in spalare. Jucariile din plus stau mai mereu in mana si la gura copiilor, de aceea detergentul lichid pentru rufele bebelusilor cu lapte de ovaz Chanteclair Bebe Vert este indicat si pentru spalarea jucariilor din plus.

Compozitie

– ingredienti activi de origine vegetala, extract de ovaz

Toleranta dermatologica

Este certificat 100% BIO si garanteaza calitatea caracteristicilor de mediu,

Dozaj

Pentru rufele mai putin murdare este suficienta o doza (1 capac) de detergent lichid.

Pentru rufele murdare 2 doze (capace) de detergent.

Pentru rufele foarte murdare sau patate 4 doze (4 capace) de detergent.

Modalitati de utilizare

Pentru spalarea manuala se dizolva in apa doza recomandata la o temperatura de 60 grade pentru tesaturile din bumbac, 40 grade pentru rufele sintetice si 30 grade pentru rufele din lana. Se lasa la inmuiat timp de 15 minute apoi se spala usor si se clatesc.

Pentru spalare la masina de spalat automata se toarna doza recomandata in sertarul masinii de spalat sau direct in masina de spalat setand programul dorit. In cazul petelor se face mai intai tratamentul de inmuiere a petelor si apoi se introduce in masina de spalat.

Home

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *