Ce poti vizita intr-un city break la Viena

posted in: Obiective turistice | 0

Fie ca vrei sa vizitezi anumite obiective turistice importnate de care ai auzit sau ca vrei sa ei pulsul vietii de zi cu zi a capitalei Austriei, un city break Viena reprezinta ocazia ideala de a le face pe amandoua!

Obiective turistice pe care trebuie sa le vezi intr-un city break Viena!

Unul din cele mai importante obiective turistice din capitala traversata de Dunare este Castelul Schonbrunn, ce a fost resedinta de vara a Casei de Habsburg. Turistii pot vizita 45 de camere din 1441 de camere amenajate in stil rococco pe care le are Palatul.

De asemenea, cei care iubesc automobilele pot vedea o si colectia imperiala formata din 60 de masini. Palatul, ce este unul din obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le retazei atunci cand mergi intr-un city break Viena, este faimos si datorita frumoasei imparatese Elisabeta, cunoscuta ca Sisi, ce folosea acest palat ca resedinta de vara.

O alta emblema aorasului este Catedrala Sfantul Stefan, aceasta constructie a fost inceputa in secolul XII si terminata in 1433. Catedrala este unul din cele mai importante monumente gotice ale Austriei si adaposteste 13 clopote. Acoperisul Catedralei Sfantul Stefan este deosebit deoarece este format din tigle colorate ce formeaza vulturul imperial cu doua capete. Astfel, nu trebuie sa ratati acest monument gotic daca mergeti intr-un city break Viena.
Alte obiective ce fac din Viena un oras turistic important sunt: Catedrala Sf. Barbara, Catedrala Greco-Ortodoxa, Palatul Hofburg si Parcul Prater.

Nu ar trebui nici sa uitati de faimoasele cafenele vieneze daca ati optat pentru o oferta city break Viena! Orasul valsului are o multime de tipuri de cafenele, veti intalni cafenele cofetarii, cafenele librarii, baruri, cu muzica sau cu scene de cabaret ce-si asteapta clientii.

Viena este si orasul ce i-a gazduit pe Mozart si Strauss, astfel iubitorii muzicii clasice pot asculta arii celebre in tot soiul de locatii.

City break Viena fara griji cu Trip Tailor!

Descopera celebrele cafenele vieneze, asculta muzica electronica si clasica in cele mai bune locatii, viziteaza obiectivele turistice impunatoare cu unul din pachetele prezentate de agentia turistica Trip Tailor in oferta city break Viena 2015!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.