Ciudateniile romanesti in domeniul piese auto

posted in: Automobile | 0

Buna ziua
Incep prin a spune o mica intamplare din domeniul achizitiilor de piese auto. Toata lumea doreste sa cumpere piese auto din cele mai ieftine si in acelasi timp originale, nimic rau pana aici dar, unde dai si unde crapa cand te apuci sa cumperi piese auto de pe nu stiu ce website ­čÖé De regula, userul cauta o piesa anume pentru masina si incepe sa butoneze pe faimosul motor de cautare……si surpriza, in prima pagina apar chipurile cele mai bune site-uri de acest gen, iluzie optica as spune ­čÖé

Mai toate se lauda cu deja obositorul slogan ” piese auto ieftine de calitate etc ” , banal deja si dezgustator. Sapand mai adanc in aceste site-uri descoperi ca la aceeasi piesa ai preturi cu diferente enorme de pana la 800 Ron sau chiar mai mult. Oare de ce ? Vina apartinedoar celui care accepta asa ceva si anume, userul care nu stie ca se poate totusi sa le scoti din ecuatie pe acele site-uri mincinoase asta insemnand sa compari preturile cu alte site-uri care nu sunt neaparat pe prima pagina si veti descoperii minunea si chiar piesa cautata dar la un pret exact cum l-ati dorit. Placut impresionat de transparenta de care dau dovada in informatiile din website am ramas la un anume site care, chiar daca nu arata ca acele faimoase site-uri, preturile sunt normale si deloc exagerate.

Imi permit sa adaug si adresa lor : www.propieseauto.ro , nu este rau sa incercati totusi si o sa ramaneti cu o buna impresie si Dvs. si mai ales profesionalismul de care dau dovada cei din acest magazin.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *