Civilizatia Maya si sfarsitul lumii

posted in: Internet | 0

Toata lumea vorbeste despre anul 2012 si sfarsitul lumii care se estimeaza ca se va petrece la sfarsitul anului. Se spune ca sfarsitul lumii se va petrece pe data de 21 decembrie 2012, prin catastrofe apocaliptice nemaivazute pana acum.

Totusi, de unde toate aceste teorii despre 2012 sfarsitul lumii?

Se pare ca totul a pornit de la o civilizatie disparuta pe nume Maya care traia in America centrala si care erau foarte buni astronomi. Aceasta civilizatie a intocmit un calendar foarte precis care se baza pe cicluri. Fiecare ciclu avea aproximativ 25.000 de ani. La fiecare sfarsit de cilcu civilizatia maya credea ca omenirea va trece la un alt nivel spiritual. Ei spuneau ca la sfarsitul ciclului vechea lume va disparea si va face loc alteia noi, mai buna si mai evoluata. Asta nu inseamna ca omenirea se va sfarsi, ci doar ca va evolua din punct de vedere spiritual.

Din cercetarile oamenilor de stiinta ultimul cilcu se va termina fix pe data de 21.12.2012. Datorita mass-media si altor zvonuri aceasta data a ajuns sa fie considerata ca fiind data in care lumea se va sfarsi, deoarece se credea ca calendarul maya se termina pe acea data si astfel insemnand sfarsitul lumii. Dar este total gresit.

Pentru mai multe informatii si lamuriri in privinta a ceea ce se poate intampla in anul 2012 va asteptam pe blogul nostru apocaliptic 2012 unde puteti vizualiza de ademenea documentare online despre 2012 cat si alte documentare foarte interesante si importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.