Clinica Favero

posted in: Sanatate | 0

Clinica stomatologica Favero din Italia si-a deschis o clinica si in Romania, in zona Pietei Presei, Cladirea City Gate, Turnul de Sud.
Italienii au facut o investitie de 1.500.000 euro astfel incat Clinica Favero din Romania se adauga unui lant de peste 20 de clinici prezente in mai multe orase din Italia dar si in Londra aceasta fiind echipata cu cele mai noi si sigure intrumente pentru tratemente stomatologice.

Serviciile stomatologice din Romania sunt mai ieftine decat in alte tari vestice. Acest fapt a produs un adevarat „turism stomatologic” al pacientilor vestici catre Romania, una dintre tarile care au furnizat cei mai multi turisti in acest sens fiind Italia. “Suntem bucurosi sa intram pe piata din Romania, pentru ca este o piata in crestere, aleasa de multi pacienti din tarile vestice pentru tratamentele profesioniste i inovatoare”, a declarat profesorul. Dr Gian Antonio Favero, fondatorul clinicii.

Reprezentantii firmei subliniaza ca aceasta clinica se adreseaza atat pacienilor, dar si medicilor stomatologi, prin cursurile de perfecionare.
Clinica stomatologica bucuresti Favero din Piata Presei este dotata cu un laborator pentru implantologie i 10 cabinete pentru pacieni, dintre care 2 dedicate exclusiv operaiilor chirurgicale. Clinica va avea medici italieni, spanioli, americani si romani care vor acoperi specialitati precum: ortodontie estetica, chirurgie orala, stomatologie si protetica estetica, implantologie.

Follow NeaVali:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *