Clinica i-Med –  Fertilizare in vitro

posted in: Servicii | 0

Clinica i-Med –  Fertilizare in vitro

 

Fertilizarea in vitro este o metoda de reproducere umana asistata medical şi reprezinta crearea embrionului in afara corpului uman. În prezent tot mai multe cupluri aleg acest procedeu, cauza fiind infertilitatea.

 

Toate cuplurile caută o cât bună clinică pentru a urma acest procedeu.

De curand s-a deschis Clinica i-Med din Sibiu, unde gasiți cei mai buni medici specialiști, cu o experiență de peste 10 ani în spate.

 

I Med Fertility center este un centru de reproducere umana asistată nou deschis în care se îmbină în mod fericit experiența de peste 10 ani a medicilor implicați în reproducerera umană asistată cu dotarea de vârf, la nivelul sfărșitului anului 2017 din laboratorul clinicii.

 

 

Echipa Clinicii i-Med reunește profesioniști consacrați, acreditați si specializați in medicina reproducerii: atât medici, embriologi, asistenți medicali cât si consilieri.

 

Clinica i-Med oferă servicii complete în ce privește investigațiile și tratamentul în infertilitate:

 

–   Fertilizare in vitro(cu sau fără ICSI)

–   Inseminare intrauterine

–   Inducție de ovulație

–   crioconservare de ovocite – “Fertility Preservation”

–   test Huhner

–   histeroscopie

–   histerosonografie

–  Scratch Endometrial

–  Flushing Endometrial: Seminal Plasma

– intervenții chirurgicale pentru medicină reproductive

–  spermogramă

– DNA Fragmentation

– investigațiile de laborator necesare procedurilor de reproducere umană asistată

Echipa de medici specialiști este formată din:

Conf. Dr. Chicea Radu a condus timp de 10 ani Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu, al treilea centru ca număr de pacienți din tară cu multiple cursuri și stagii de pregătire în străinătate.

 

Dr. Ispașoiu Florin medic primar obstetric ginecologie are o experiență similară în reproducerea umană asistată, de asemenea cu numeroase cursuri și stagii de pregătire în străinătate

 

Embriologii clinicii au o experiență înde-lungată în reproducerea umană asistată, conduși de Biolog Răduică Andreea. Vechi colaborator al celor doi medici și al echipei. Embriologii s-au specializat in clinici din Europa. După ce s-au alăturat echipei noastre, au obținut rezultate remarcabile încă de la început.

 

“Din respect pentru pacientii nostri acordam o mare atentie eticii actului medical, ne asiguram ca diagnosticul sa fie bine documentat si corect si de asemenea pacientii sa inteleaga acest lucru. Suntem de parere ca pacientii care isi inteleg diagnosticul colaboreaza mai bine si sunt mai responsabili in efectuarea tratamentului ceea ce duce la un rezultat mai bun. “ spun cei de la i-Med

Mai multe informații gasiți pe site-ul clincii: www.clinicaimed.ro

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *