Cluburile din Mamaia obligate sa aibe care alegorice!

posted in: Turism | 0

In urma cu ceva timp, primarul orasului Constanta, Radu Mazare declara la o emisiune tv ca vrea sa faca din statiunea Mamaia o locatie foarte apreciata si extreme de cunoscuta intre strainii. Pentru a-si atinge obiectivele acesta a desfasurat in decursul ultimilor ani o multime de evenimente in statiunea estivala Mamaia, menite sa atraga turistii si sa-I distreze.

De vreo 3 ani, daca tine eu minte bine, deja ne-a obisnuit cu defilarea carelor alegorice din fiecare vara, la care participau cluburile de noapte din statiune. Acestea defilau in toata statiune si erau pline cu animatoare care dansau si faceau reclama locatiilor respective. Anul acesta, mai précis, in acest sezon estival, Radu Mazare a anuntat ca se va tine in Mamaia, Festivalul Cluburilor, un eveniment foarte important si apreciat in afara, la care vor participa personalitatii din Monaco, Ibiza, Hong Kong si multe alte locatii de lux. Pentru ca multi dintre proprietarii cluburilor de noapte din statiune nu dadeau foarte mare importanta evenimentelor propuse de catre acesta, primarul Constantei s-a hotarat sa dea o ordonanta prin care ii obliga pe acestia sa participe la evenimente, in special la defilarea carelor alegorice, astfel fiecare club din Mamaia va fi OBLIGAT sa aiba car alegoric.

Se pare ca vara aceasta va fi una incendiara in statiunea vedeta a litoralului. Proprietarii unitatilor de cazare Mamaia au iesit si ei pe piata cu diverse oferte promotionale de 1 Mai si Paste dar si pentru intreg sezonul. Catva apartamente de lux, pensiuni si hoteluri noi isi vor deschide si ele portile turistilor incepand cu vara 2013, locurile de cazare urmand sa fie in numar mult mai mare fata de vara trecuta, cand in mijlocul verii, nu mai gasesi loc de cazare nici in cele mai luxoase unitatii.

Daca vrei sa participi la evenimentele care se vor desfasura vara aceasta in statiunea Mamaia, iti recomand sa-ti rezervi din timp locul de cazare , astfel beneficiind de reduceri de pana la 30% dar si de siguranta unui loc de cazare in Mamaia in mijlocul verii.

http://www.travelo.ro/cazare-mamaia/

http://www.travelo.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *