Colanții în funcție de corpul nostru

posted in: Cumparaturi, Lifestyle, Moda | 0

O piesa vestimentara ușor de purtat și de asortat este colantul.Se poate integra ușor în multe ținute,atât în mediul în care practicaăm activitaății fizice,cât și în viața cotidianaă.

Cu siguranțăa sunt un item care nu ar trebui saă lipseascaă din dressing-ul oricaărei fashioniste.

Pentru a alege perechea perfectaă de colanți trebuie saă ținem cont de câteva aspecte foarte importante,și anume:

Forma corpului nostru

Se spune ca cea mai frumoasaă și idealăa siluetaă este cea în formă de clepsidraă.Femeile cu o astfel de siluetaă pot purta cu ușurințăa colanți în culori închise ,aprinse,dar și cu anumite modele și imprimeuri.

Femeile care au șoldurile late,umerii înguști si abdomenul plat au o siluetaă de tip “pară” ,iar corect este saă aleagaă colanți închiși la culoare pe care saă îi combine cu un cardigan sau cu tunică.

Femeile care sunt caracterizate de umerii și șolduri de dimensiuni egale ,bust ,posterior și talie nedefinite au o siluetăa în formăa de “păatrat”.

Acestea pot purta colanți într-o singură culoare ,dar și colanți cu anumite printuri pentru a accentua posteriorul și zona șoldurilor.

Forma de ”maăr” este caracterizataă de picioare lungi și frumoase,bust proeminent  iar posteriorul și talia sunt înconjurate de țesut adipos.Corect este saă optați pentru bluze ușor largi pe corp și colanți închiși la culoare.

Colanții cu talia înaltă ne ajutaă saă ascundem păarțile care nu ne avantajeazaă și săa ne lungim picioarele.

Cât de lungi trebuie saă fie colanții?

Colanții trebuie saă fie de cele mai multe ori lungi,excepție fac persoanele înalte care pot asorta uneori colanți deasupra gleznelor cu hoodie-uri lejere sau topuri mulate.Putem purta colanți trei sferturi în casaă sau la sala de fitness.

Cum asortăm colanții cu încaălțaămintea?

Pentru ținutele elegante putem asorta lejer colanți închiși la culoare cu o pereche de cizme pe picior. Efectul este de a crea picioare lungi și subțiri.

Pentru un look casual sau sport combinaăm colanții cu adidași sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *