Colectia de role Rollerblade 2012 la magazinul Skates.ro

posted in: Sport si Recreatie | 0

n functie de felul in care te dai pe role poti gasi in magazinul nostru o multime de modele ROLLERBLADE care se potrivesc stilului tau. Iata categoriile de role in care te-ai putea incadra:

Role Fitness – sunt destinate plimbarilor prin parc, fabricate din materiale textile, usoare si confortabile pentru a le putea purta cu placere chiar si pentru mai multe ore fara intrerupere.

Role Freeride / Urbane – sunt rapide si foarte manevrabile, perfect adaptate pentru mersul prin oras, unde saritul peste borduri sau peste diverse alte obstacole e o necesitate. Ghetele de freeride ofera un suport excelent rollerului care alterneaza opririle bruste cu sprinturile prin haosul din oras.

Role Agresive – sunt destinate utilizarii pe rampele din skate-park pentru diferite scheme si grind-uri pe balustrade. Nu sunt niste role potrivite pentru plimbare deoarece sunt mai grele decat cele fitnes si au rotile mici si foarte dure.

Role pentru Copii reglabile – se pot mari odata cu cresterea piciorului celor mici. Sunt confortabile, au roti din silicon pentru a nu face un zgomot infernal precum cele din supermarket si pentru a absorbi micile socuri cauzate de denivelarile asfaltului.

Tot la magazinul Skates.ro gasiti accesorii pentru role. Fie ca aveti nevoie de roti si rulmenti de schimb, echipamente de protectie sau casti, la magazinul Skates.ro veti primi toate sfaturile necesare.

Ai niste role vechi in care te simti bine dar ti s-au tocit rotile, iar rulmentii scot un zgomot infernal? Te asteptam in Magazinul skates.ro pentru a iti inlocui vechile piese si a readuce la viata rolele tale favorite.

Skates.ro – Magazin role – Bucuresti, Strada Ion Brezoianu nr. 28 (langa Cismigiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *