Comanda cosmetice online

posted in: Comert electronic | 0

Cosmeticele Oriflame sunt deja cunoscute in Romania. De o calitate foarte buna, produsele Oriflame iti sunt la dispozitie acum si online.

Magazinul online Oriflame iti ofera posibilitatea de a cumpara produse cosmetice sudeze la preturi romanesti. O oferta deja recunoscuta pe piata romaneasca de cosmetice, produse de ingrijire si parfumuri. Iti vom explica in acest articol dedicat cum poti lansa o comanda Oriflame, cum iti activezi contul in magazinul online si cum poti lansa o comanda.

Asadar, comanda Oriflame poate fi lansata din contul online doar dupa activarea contului. Un cont de clienta Oriflame se poate activa relativ usor dar este necesar sa utilizati informatii corecte pentru a se putea activa contul. Important: comenzile de produse cosmetice Oriflame pot fi platite pe „credit”, la 18 zile dupa primire, doar de persoanele care au un cont activ si au cumparat/onorat deja cel putin 5 comenzi in magazinul online de produse cosmetice, parfumuri si accesorii Oriflame.

Inscriere Oriflame
Compania Oriflame este in Romania din 1995. Produsele cosmetice Oriflame sunt de calitate suedeza. Comanda Oriflame poate fi lansata si online cu reduceri de pana la 40%. Te inscrii, primesti catalogul gratuit Oriflame, comanzi produsele dorite.

Despre Oriflame Romania

Produsele cosmetice Oriflame sunt de provenienta suedeza si conforme cu inaltele standarde de calitate europene. Oriflame este o companie internationala de produse cosmetice care foloseste metoda vanzarii directe in peste 60 de tari de pe tot globul. Oriflame a fost fondata in anul 1967 de fratii Jonas af Jochnick si Robert af Jochnick.

Follow Ladysoriflame:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *