Compactoare

posted in: Vanzari | 0

Maiurile compactoare sunt echipate cu motoare in 4 timpi pe benzina sau Diesel proiectate specialpentru a face fata cerintelor acestui tip de echipament. Fata de motoarele clasice in 2 timpi, aceste motoare nu au nevoie de combustibil in amestec, iar zgomotul este considerabil redus. Rezervorul de combustibil asigura o perioada mare de functionare fara alimentare, si este astfel conceput incat sa nu incarce suplimentar greutatea echipamentului.

Sistemul performant de amortizare a vibratiilor, prin tampoane amplasate la nivelul bratului compactorului, este destinat confortului utilizatorului. Talpa din otel a compactorului poate avea dimensiuni diferite, in functie de sarcina pe care se doreste a o efectua acest utilaj, asigura un cost minim de exploatare.

Cadrul de protectie special pentru motor este astfel conceput ca sa previna accidentele si sa protejeze la maxim operatorul. Placile compactoare, atat cele unidirectionale cat si cele reversibile, sunt ideale pentru compactarea tuturor tipurilor de sol, pavele (cu ajutorul unui covor de cauciuc special proiectat pentru acest scop si livrat ca dotare optionala) etc. Placile pot compacta chiar si asfalt, avand un rezervor de apa, usor de alimentat si de demontat. Sunt usor de transportat, pot fi dotate optional cu roti, manerul poate fi pliabil pentru a se usura transportul si , eventual depozitarea. Cureaua de transmisie este protejata impotriva prafului, a particulelor de nisip sau a pulberilor, ceea ce ii confera o durata de viata mare. Dotate cu amortizoare , pentru a impiedica transmiterea vibratiilor catre motor sau catre operator, aceste placi sunt robuste si fiabile. Variantele acestor placi compactoare sunt recomandate pentru interventii in spatii cu latimi reduse, cum sunt santurile de drenaj.

In functie de tipul de sol, granulat sau coeziv, aceste placi pot compacta la adancimi diferite cuprinse intre 60 si aproximativ 100 m.
Pentru o buna gestionare a timpului si efortului de lucru, parte din aceste placi compactoare pot fi dotate cu contor de ore de functionare, system de determinare a gradului de compactare, extensii laterale, s.a.m.d.

Destinat antreprenorilor de infrastructura rutiera, cilindrii vibro-compactori sunt robusti, cu fiabilitate deosebita in regim sustinut de exploatare, si , pe de alta parte sunt usor de manevrat avand manete cu actionare lejera, efortul operatorului fiind redus la maxim. In dotarea standard exista un rezervor cu apa de mare capacitate ceea ce permite compactarea asfaltului.

Pentru a inlesni executia lucrarilor de compactare pe timp de noapte, cilindrul compactor este dotat cu proiector. Italia Star asigura punerea in functiune, consultanta si instruirea pesonalului pentru fiecare dintre aceste tipuri de echipamente.
Daca doriti sa inchiriati sau sa cumparati un asemenea echipament, vizitati-ne pe: http://www.betoniere-profesionale.ro/inchirieri-vanzari-compactoare/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *